40 de elevi din Capitală au dat BAC-ul de acasă sau de la spital

de:
11 iun. 2011
1 Afișari
40 de elevi din Capitală au dat BAC-ul de acasă sau de la spital

O parte dintre aceştia nu s-au putut prezenta la centrele de examen din motive de handicap motoriu sau vizual, iar câţiva elevi suferiseră anterior fracturi sau alt tip de accidente, fapt ce nu le-a permis deplasarea. În Capitală, există nouă comisii de examinare care se ocupă de astfel de cazuri. De asemenea, au fost situaţii în care, chiar dacă elevii s-au prezentat la centrele de examen, a fost necesară aplicarea unor condiţii speciale, cum ar fi cea de prelungire a duratei de examinare„, a declarat sâmbătă, pentru NewsIn, inspectorul Marian Banu, de la Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Reprezentanţii ISMB mai spun că, până în prezent, la nivelul Capitalei nu s-au înregistrat probleme deosebite în desfăşurarea examenului de bacalaureat. Bacalaureatul are trei probe orale şi trei scrise. În 10 iunie a început a doua probă orală a bacalaureatului, cea de evaluare a competenţelor de folosire a calculatorului, care va continua între 14 şi 17 iunie.

Rezultatele examenului se vor afişa în 3 iulie, iar la 4 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, se vor putea depune eventualele contestaţii, urmând ca la 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

SURSA: NewsIN

Cookies