40.000 de bucureşteni, la cea de-a doua ediţie a festivalului Bucharest GreenSounds. VIDEO

de:
25 aug. 2015
0 Afișari
40.000 de bucureşteni, la cea de-a doua ediţie a festivalului Bucharest GreenSounds. VIDEO

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie a bifat cea de-a doua editie, reunind in Parcul Herastrau peste 40.000 de oameni pasionati de muzica buna, ritmuri antrenante pe toate gusturile si atractii variate.

„BUCHAREST GreenSounds, unul dintre cele mai electrizante festivaluri de muzica din Capitala, a reusit sa scoata lumea din casa inca din prima zi. In pofida vremii mii de oameni au dansat, au cantat si s-au distrat in ploaie. Cu totii au avut parte de un weekend intens, plin de zambete, oameni frumosi, ritmuri alese si culoare. Trei zile in care am putut spune la unison „Bucurestiul meu suna mai bine cu GreenSounds!

Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague,Narcotango, Subcarpati, Moonlight Breakfast, Coma, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec si multi altii au fost responsabili cu distractia la GreenSounds, fiind artisti internationali si autohtoni de top mult asteptati de publicul roman sa concerteze pe scenele festivalului. Serile s-au transformat in spectacol de lumina, sunet si culoare, iar publicul prezent la eveniment a rezonat cu toate genurile abordate: hip-hop fusion, hip-hop folcloric, ska-punk, rock alternativ, punk-rock, electro-pop, funk, reggae, etno-electro, indie-pop, jazz, soul, electric tango, bossa nova, retro-electro si neo funk.

Second Stage a fost elementul de noutate mult apreciat de bucuresteni, intrucat nu au existat timpi morti intre concertele de la Main Stage, ci spectacole la fel de frumoase oferite de trupe de renume din Romania la cea de-a doua scena”, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa remis B365.ro.

Pe langa tinerii prezenti la festival, au venit in numar mare familii ce s-au putut bucura de un altfel de weekend in cadrul GreenSounds.

De la Bazarul cu branduri romanesti inedite oamenii si-au achizitionat suveniruri neconventionale, la Food Court au putut gusta real food de la restaurante cu specific international, iar in zona de terase acestia s-au putut relaxa si savura bauturi delicioase.

„Fotografiile au fost uploadate in timp real pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival?fref=ts), toti cei dornici sa afle mai multe informatii avand posibilitatea sa acceseze pagina, iar cei prezenti fiind invitati sa isi dea tag lor si prietenilor.

Bucurestiul meu suna mai bine cu GreenSounds si in 2016, stay tuned!”, mai precizează organizatorii.

 

Day 1 Bucharest Green Sounds Festival

Așa a arătat ziua de ieri! Bucureștiul  meu sună mai bine cu #GreenSoundsVă mulțumim că ați rezistat ploii, sunteți minunati!Muzică – Danaga

Posted by BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL on Saturday, August 22, 2015

 

 

Day 2 @ BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

A doua zi de festival a fost pur și simplu mi-nu-na-tă. Ne-ați fost alături în număr mare, chiar și pe ploaie, motiv pentru care vă mulțumim! Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds!Mulțumiri Coma pentru muzică! 😀

Posted by BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL on Sunday, August 23, 2015

 

 

Day 3 @ Bucharest Green Sounds Festival

Așa a arătat cea de-a treia zi de festival. Multă lume, mulți oameni frumoși, plini de viață și cu o super energie. Va mulțumim tuturor! #BucharestGreenSoundsFestival Ne vedem în 2016! Mulțumim, Fanas pentru muzică!

Posted by BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL on Monday, August 24, 2015

Cookies