4 zile de „Festival du Bonheur” la ParkLake Garden din București. Tentații culinare pentru toate gusturile, dar și concerte, toate în aer liber

03 iun. 2023
4181 Afișari
4 zile de „Festival du Bonheur” la ParkLake Garden din București. Tentații culinare pentru toate gusturile, dar și concerte, toate în aer liber
4 zile de „Festival du Bonheur” la ParkLake Garden din București. Tentații culinare pentru toate gusturile, dar și concerte, toate în aer liber. Sursa foto: Facebook/ Festival du Bonheur

Gurmanzii din București sunt așteptați la „Festival du Bonheur” la ParkLake Garden. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a patru zile în perioada 8-11 iunie. Pe lângă preparatele delicioase, organizatorii au pregătit și două concerte.

„Festival du Bonheur” la ParkLake Garden din București

Mallul ParkLake din București găzduiește în perioada 8-11 iunie 2023 evenimentul „Festival du Bonheur” – o experiență culinară de neratat pentru cei care iubesc gastronomia.

Astfel, vreme de 4 zile, în ParkLake Garden, aflată la ieșirea spre parcul Titan din Sectorul 3, pofticioșii vor avea ocazia să savureze cele mai delicioase preparate. Totodată, atmosfera de festival va fi completată de Macanache și Bitză, care vor susține concerte live.

Vino în ParkLake să descoperi cele mai gustoase preparate, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

În grădina centrului comercial, vizitatorii vor găsi diverse preparate culinare, toate pregătite pentru celebrarea unei adevărate sărbători a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogoși se vor afla în meniurile care le vor impresiona pe bucureșteni.

Responsabili cu tentațiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German.

Programul evenimentului

Programul începe de joi și se termină duminică:

  • Joi și vineri, 8-9 Iunie, în intervalul orar 16:00 – 22:00,
  • Sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, în intervalul orar 11:00 – 23:00.

Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 20:30 – 21:30. Pe scena din ParkLake Garden, sâmbătă va urca Bitză, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.

Bine de știut: Intrarea este liberă.

Mai multe informații despre eveniment, AICI, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: Facebook/ Festival du Bonheur
Sursa foto: Facebook/ Festival du Bonheur
Cookies