4 moduri în care o aplicație de management a programărilor te ajută ca profesionist în domeniul beauty (P)

14 feb. 2022
39 Afișari
4 moduri în care o aplicație de management a programărilor te ajută ca profesionist în domeniul beauty (P)
4 moduri în care o aplicație de management a programărilor te ajută ca profesionist în domeniul beauty

În domeniul beauty organizarea eficientă a timpului înseamnă pentru profesioniști atât creșterea veniturilor, cât și oportunitatea de a se concentra pe deplin asupra propriei pasiuni.

Pe parcursul programului tău probabil că există numeroși factori care să-ți distragă atenția de la ceea ce faci. Majoritatea profesioniștilor din domeniul beauty afirmă chiar că cel mai dificil este atunci când sunt nevoiți să facă rezervări la telefon, în timpul deja dedicat altui client. Și, deseori, pentru a nu-și pierde clienții, oferă informații despre disponibilitatea programului în timpul lor liber.

Atunci când tot ceea ce trebuie să faci este să profesezi, fără bătăi de cap, poți înregistra pe parcurs performanțe foarte bune. Aplicațiile de management al programărilor online au întocmai rolul de a te ajuta cu această problemă majoră și, în plus, oferă multe alte beneficii pentru ca tu să dedici mai mult timp făcând ceea ce îți place.

Iată care sunt cele 4 moduri în care acest tip de aplicații te poate ajuta ca profesionist de beauty:

• Gestionarea eficientă a programărilor

Platformele de management a programărilor îți oferă oportunitatea de a seta propriul program de lucru ce va fi disponibil pe profilul tău, pentru toți utilizatorii aplicației. În funcție de rezervările ce se vor efectua, programul va fi actualizat în timp real astfel încât să prezinte în mod corect zilele și orele disponibile din programul tău.

Simplu și ușor, poți vizualiza de pe orice dispozitiv rezervările, programările confirmate și pe cele anulate, astfel încât să îți poți organiza eficient fiecare oră din programul tău.

• Programări online oricând 24/ 7

Prin intermediul acestei caracteristici a aplicației nu trebuie să îți mai faci preocupări în ceea ce privește preluarea de apeluri telefonice în momente nepotrivite. Clienții vor vizualiza în cadrul aplicației disponibilitatea programului tău și își pot rezerva în timp real o programare, la orice oră din zi și din noapte.

Astfel, dacă un client găsește timp abia după programul său să se programeze, nu va trebui să te deranjeze în afara programului tău de lucru.

• Clienții vor primi mesaje de reamintire a rezervării

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca un client să uite de programare ori să anunțe abia în ultimul moment că nu poate ajunge. Pentru că timpul tău este prețios, înainte cu o zi și chiar în ziua rezervării, clienții vor primi o notificare pe aplicație și un mesaj pe telefon prin care li se vor reaminti informațiile programării. Aceștia trebuie să confirme rezervarea, altfel ea se va anula automat, intervalul stabilit devenind din nou disponibil în cadrul calendarului din aplicație.

• Te promovezi în mediul online

Uneori promovarea în mediul online poate necesita prea multe resurse, însă o aplicație de management al programărilor te poate ajuta și în acest sens. Vizibilitatea aplicației se va traduce în noi clienți zilnic pentru tine.

MERO este prima platformă de acest tip din România din cadrul căreia, în prezent, fac parte peste 1.000 de saloane. Cu peste 100.000 de vizitatori lunar, aplicația dispune de o bună vizibilitate ce te va ajuta să îți crești considerabil veniturile, în timp ce vei dedica fiecare minut pasiunii tale.

Cookies