4 minute greu de ascultat: apelul la 112 al polițistului care o omorât o fetiță pe trecerea de pietoni și a rănit o alta. Cu 6 disperceri a discutat!

17 ian. 2022
10891 Afișari
4 minute greu de ascultat: apelul la 112 al polițistului care o omorât o fetiță pe trecerea de pietoni și a rănit o alta. Cu 6 disperceri a discutat!
4 minute greu de ascultat apelul la 112 al polițistului care o omorât o fetiță pe trecerea de pietoni și a rănit o alta. Cu 6 disperceri a discutat! | Sursă foto: Antena3

Duminică, 16 ianuarie, a fost făcut public apelul la 112 făcut de agentul de poliție ce a lovit mortal o fetiță pe trecerea de pietoni.

Constantin P. pare a fi în stare de șoc în momentul în care face apelul către serviciul de urgență. Pe parcursul apelului la 112, agentul de poliție vorbește cu șase disepeceri.

Apelul la 112 al polițistului care a omorât o fetiță: pare că nu-și dă seama ca lovit încă un copil

Agentul de poliție ce a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni în București, omorând-o pe una din ele a fost cel ce a făcut primul apelul la 112, după cum au prezentat cei de la Antena3. Acesta le repetă dispecerilor că a lovit pe cineva mortal pe trecerea de pietoni.

În conversația cu cel de-al patrule dispecer, polițistul îl roagă pe acesta să urgenteze trimiterea unui echipaj SMURD la locul faptei. Tot atunci se aude cum acesta strigă la cineva că nu are voie să o mute pe victimă din loc.

Agentul de poliție îi întrebat de mai multe ori pe dispeceri ce ar putea să îi facă fetiței până să ajungă ambulanța. În discuția cu cel de-al șaselea dispecer polițistul a spus că fata a pierdut foarte mult sânge dar că încă se mișcă. Dispecerul îi spune acestuia să o întoarcă pe partea stângă, însă să nu o miște foarte mult din loc.

În cele aproximativ patru minute în care vorbește cu disepecerii, polițistul nu pare să-și dea seama că a lovit doi copii, nu unul singur.

Agentul de poliție se află acum sub control judiciar

Accidentul a avut loc pe data de 13 ianuarie, pe strada Laminorului 51 din Sectorul 1 al Capitalei. Polițistul a lovit pe trecerea de pietoni două fete. Din nefericire rănile uneia din fete au fost mult prea grave, iar medicii au declarat decesul acesteia la fața locului. Cea de-a doua a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, având traumatisme multiple.

În data de 14 ianuarie au avut loc audierile în această cauză, în urma cărora s-a constata că polițistul nu se afla în misiune la momentul accidentului. Polițistul de 27 de ani se află în momentul de față sub control judiciar.

Cookies