4 mașini, implicate într-un accident pe Autostrada A2, nod Brănești. Două victime au fost transportate la spitale din București

05 iun. 2023
539 Afișari
4 mașini, implicate într-un accident pe Autostrada A2, nod Brănești. Două victime au fost transportate la spitale din București
4 mașini, implicate într-un accident pe Autostrada A2, nod Brănești. Două victime au fost transportate la spitale din București. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident rutier a avut loc luni, 5 iunie, pe Autostrada A2, în zona localității Brănești, în care au fost implicate 4 mașini. În urma impactului, au rezultat două victime. Acestea au fost transportate la două spitale de urgență din București.

Accident pe Autostrada A2, nod Brănești: 4 mașini implicate

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:28, pe Autostrada Soarelui A2, la kilometrul 22, județul Ilfov, localitatea Brănești, potrivit informațiilor transmise de infotraficromania.ro.

4 mașini au fost implicate în accident. În urma impactului au rezultat două victime ce au fost rănite ușor.

La fața locului au ajuns echipaje medicale, iar cele două victime au fost transportate la două spitale de urgență din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

La ora scrierii acestei știri, 18:29, circulația rutieră a fost reluată, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi realizează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Potrivit unui membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, două dintre mașinile implicate în acest accident au fost o Tesla și un BMW.

Românii se întorc azi din minivacanța de 1 Iunie și Rusalii, iar pentru reducerea riscului de implicare în accidente, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere le recomandă șoferilor să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să efectueze orice manevră doar după o asigurare corespunzătoare.

Cookies