4 lemuri şi 4 suricate, noi vedete la zoo Băneasa

de:
25 apr. 2011
13 afișări
4 lemuri şi 4 suricate, noi vedete la zoo Băneasa

Tot acolo au ajuns si 4 suricate foarte curioase, dar si 3 simpatice mamifere din specia „mara de patagonia”, animale ce par inrudite cu iepurii si caprioarele, iformează Pro tv.

Cei 4 lemuri cu coada dungata, actori talentati, s-au acomodat neasteptat de bine. Fara pic de emotie au iesit din ascunzis pentru fiecare musafir in parte. Si, parca l-au salutat cu prietenie.

Cand n-au vizitatori cu care sa faca schimb de … priviri, lemurii stau in formatie compacta, de trenulet, unul in spatele celuilalt, ca la circ.

Medicii si ingrijitorii de la zoo le acorda toata atentia: sunt cazati la o temperatura de 24 de grade Celsius si mananca numai legume, fructe si seminte.

Tot la capitolul oaspeti noi, la zoo gasim Mara de Patagonia, un alt manifer aflat in pericol de disparitie. A sosit la Bucuresti din Cehia acum o luna de zile, a urmat o perioada de acomodare, iar de saptamana aceasta poate fi vizitat.

Sa nu uitam nici de curioasele suricate, 4 la numar, aduse direct de la Praga. Sunt la noi deja de 3 luni, asa ca nu duc lipsa de admiratori. Si-au invatat sa pozeze in fata camerei, de parc-ar fi dresate.

Cookies