4 hoți terorizează un cartier din nordul Bucureștiului. 30 de jafuri în 3 săptămâni, fără să fie prinși

29 iul. 2022
4593 Afișari
4 hoți terorizează un cartier din nordul Bucureștiului. 30 de jafuri în 3 săptămâni, fără să fie prinși
4 hoți terorizează un cartier din nordul Bucureștiului. 30 de jafuri în 3 săptămâni, fără să fie prinși. Imagine simbol: Pixabay

4 hoți au devenit spaima unui cartier din nordul Bucureștiului. Indivizii au dat 30 de jafuri în 3 săptămâni, dar încă nu au fost prinși. Bucureștenii au depus mai multe plângeri, dar spun că oamenii legii se mișcă prea lent.

Cei 4 hoți care au speriat un cartier din nordul Bucureștiului

Mai mulți bucureșteni au ajuns să nu se mai simtă în siguranță în propriile locuințe. De 3 săptămâni, un cartier din nordul Bucureștiului este terorizat de o bandă formată din 4 hoți.

Hoții dau spargeri pe bandă rulantă și acționează în toiul nopții. Intră peste oameni în case, fură din mașini sau fură alte bunuri de valoare din curțile oamenilor.

Bucureștenii din cartierul respectiv au declarat că, în trei săptămâni, au fost aproximativ 30 de spargeri. Au tot depus plângeri, dar încă nu au fost prinși. Poliția a transmis că face cercetări.

Banda acționează noaptea

„De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta. Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni”, a declarat un bucureștean pentru Digi24.

O altă femeie a declarat că spargerile au loc în toiul nopții, după ora 00:00, dar nu întotdeauna hoții au avut succes. Indivizii nu au reușit să treacă ușile securizate ale unor case și au furat ce au găsit prin curțile acestora.

„Au pătruns în curte, au sărit gardul, au stat 20 de minute să încerce geamurile, n-au reușit. Am făcut plâgere la poliție, au luat amprente”, transmite sursa citată.

Un alt bărbat a povestit că nu mai are liniște în cartier și a decis să-și trimită nevasta și copilul departe de București, pentru că nu-și dorește să-i expună pericolului.

Cookies