4 avantaje de a locui într-un apartament nou în zona Titan, în București (P)

07 nov. 2022
193 Afișari
4 avantaje de a locui într-un apartament nou în zona Titan, în București (P)
4 avantaje de a locui într-un apartament nou în zona Titan, în București (P) / Sursă foto: hercesa.ro/

Ți-ai propus să te muți în curând și ești în căutarea unui apartament nou în București?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să te îndrepți spre zona Titan, în sectorul 2, dacă îți dorești un trai plăcut și liniștit într-un cartier rezidențial foarte râvnit din capitală.

Te deplasezi cu ușurință oriunde ai nevoie

Dacă te gândești să îți cumperi o locuință nouă din oferta de apartamente noi de vânzare București în zona Titan, poți uita de orele pierdute în trafic și de aglomerație. Blocurile de apartamente noi din ansamblul Vivenda Residence se află aproape de stația de metrou, tramvai și alte mijloace de transport în comun, iar dacă vei avea totuși nevoie să te deplasezi cu mașina, în câteva minute vei putea ajunge în centrul orașului.

Localizarea este foarte bună, astfel încât vei economisi timp prețios și vei ajunge cu ușurință oriunde ai nevoie, fie că mergi spre muncă, la teatru sau la sala de fitness.

În blocurile de apartamente noi Vivenda București te bucuri de facilități moderne

În zona Titan locuiesc multe familii moderne și cupluri tinere, care și-au dorit dotări și finisaje de ultimă generație, potrivite unui stil de viață contemporan.

Este un cartier bine cotat, iar din acest motiv s-au construit de-a lungul timpului numeroase complexe rezidențiale cu blocuri noi, construite și gândite special pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente dorințe ale locatarilor.

Ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias din sectorul 2, București, pune la dispoziție apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere, precum și garsoniere, create pentru a oferi un maxim de confort și siguranță rezidenților. Blocurile au un grad înalt de sustenabilitate în construcţie, cu izolații termice de calitate superioară, iar locuinţele sunt spațioase, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic, fiind o investiție avantajoasă.

În exteriorul clădirilor se regăsesc spații verzi și locuri de joacă pentru copii, iar locatarii pot beneficia de boxe de depozitare, dar și de servicii adiționale contra-cost. În plus, locuințele sunt inteligent compartimentate și se bucură de finisaje atent executate, care pot fi personalizate după bunul tău plac (de la parchet la vopseaua lavabilă sau ceramica din băi).

Practic, ai tot ce ai nevoie într-un singur loc, pentru a-ți face viața mai ușoară și mai plăcută.

Ai suficient spațiu pentru odihnă, muncă și relaxare

De cât timp nu ți-ai dorit să ai spațiul tău, să-l organizezi cum vrei și să te bucuri de cafeaua de dimineață și de cartea ta preferată într-un cadru relaxant, intim și confortabil?

Te poți bucura de toate aceste lucruri în noua ta locuință, dacă optezi pentru un apartament nou din zona Titan, sectorul 2 din București. Ai spații bine delimitate pentru a putea lucra de acasă dacă ai nevoie, pentru a-ți chema prietenii în vizită să jucați board-games, pentru a avea un somn odihnitor sau pentru a-ți răsfăța partenerul cu un mic dejun delicios.

Îți poți susține sesiunea zilnică de yoga în mijlocul camerei de zi, poți amenaja un spațiu pentru citit și unul separat de gaming, dar și un colț dedicat animalului tău de companie, ideal pentru joacă și siesta de la prânz.

Practic, ai destule motive de a te trezi cu zâmbetul pe buze în noul tău apartament din Titan!

În funcție de numărul de camere pe care îl alegi și de suprafața utilă totală, vei avea la dispoziție unul sau mai multe dormitoare, bucătărie, living, dressing, una sau mai multe băi, precum și balcon sau vestibul.

Dar indiferent dacă te îndrepți spre o garsonieră sau un apartament generos cu 4 camere, e bine de știut că fiecare secțiune a locuinței a fost atent gândită pentru a-ți deservi nevoile, deci nu va trebui să-ți faci griji în privința optimizării spațiului. Încăperile sunt funcționale, aerisite și pot fi utilizate la potențial maxim încă din prima zi după mutare.

Te afli aproape de mall-uri, parcuri și magazine

Să locuiești într-un apartament nou în București nu înseamnă că trebuie să renunți la zonele centrale ale orașului și să te îndrepți spre periferie. Numeroase complexe rezidențiale au fost construite în zone bine cotate ale capitalei, cum ar fi și în Titan, în sector 2.

Astfel, dacă îți plac ședințele de shopping după muncă sau filmele la cinema, te vei bucura să afli că ansamblul de blocuri cu apartamente noi Vivenda București este localizat aproape de două mall-uri mari din capitală, Mega Mall și Park Lake. În doar câteva minute, vei putea ajunge în magazinele tale preferate să-ți cumperi tot ce-ți dorești, să te vezi cu prietenii la cafenea, să mergi la fitness, să ajungi la bancă sau să-ți rezolvi alte activități administrative.

De asemenea, Parcul IOR este aproape, fiind locul perfect pentru o plimbare la ceas de seară, o sesiune de alergat matinală sau o plimbare cu câinele. În proximitate se află și Arena Națională, dacă ești fan meciuri sau concerte.

În plus, ai la îndemână suficiente magazine și supermarket-uri pentru cumpărăturile cotidiene, piețe, școli, grădinițe, spitale sau centre comerciale. Astfel, nu ești nevoit să te deplasezi mereu cu mașina, poți ajunge cu ușurință pe jos la toate punctele de interes din zonă, iar asta te va ajuta să economisești timp și energie.

Ce zici, te-am convins să alegi un apartament în zona Titan?

Cookies