ȘTIRI

4,2 milioane de euro despăgubiri pentru accidentul rutier din Muntenegru, din iunie 2013

În baza poliței RCA, au fost deschise 47 dosare de daună pentru cei 45 de pasageri ai autocarului și cei doi șoferi, precum și un dosar pe Carte Verde pentru un cetățean din Muntenegru. 40 de cazuri au fost deja soluționate pe cale amiabilă, două sunt în curs de soluționare pe aceeași cale, iar în cadrul dosarului de daună care avea ca obiect pretențiile de despăgubire formulate de către familia șoferului vinovat de producerea accidentului, aceste pretenții nu au fost acoperite de polița RCA, informează Omniasig printr-un comunicat de presă. 

Valoarea totală a despăgubirilor acordate pentru riscurile de deces și de vătămare corporală în cele 42 de cazuri soluționate pe cale amiabilă și a dosarului deschis pentru vătămarea corporală a minorului muntenegrean se ridică la 4,15 milioane de euro. 

Totodată, în baza poliței CASCO, pentru acoperirile de asigurare a bagajelor, deces și invaliditate permanentă, au fost plătite despăgubiri în valoare de 88.000 euro, conform limitelor individuale specificate în contractul de asigurare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button