4.000 de vizitatori la şantierul Stadionului Naţional

de:
17 apr. 2011
0 Afișari
4.000 de vizitatori la şantierul Stadionului Naţional

Peste 4.000 de bucureşteni au vizitat şantierul viitorului stadion Naţional, duminică, în primele ore de la deschiderea temporară a acestuia pentru publicul larg, scrie NewsIn. Stadionul Naţional poate fi vizitat, duminică până la ora 18:00. Accesul se face pe la intrarea principală a stadionului, din strada Pierre de Coubertin. Mijloace de transport în comun: liniile de troleibuz 86 si 90 şi linia de autobuz 104.

Stadionul Naţional este finalizat în proporţie de peste 90% a spus, vineri, primarul general Sorin Oprescu. A fost ridicată deja structura metalică a acoperişului mobil, urmând să fie instalată săptămâna viitoarea structura fixă de acoperiş de deasupra tribunelor. Ulterior va fi montată şi membrana acoperişului mobil, ce va acoperi terenul.

Primarul Sorin Oprescu a anunţat că suma prevăzută în bugetul Capitalei pentru finalizarea lucrărilor la Naţional Arena, în forma votată săptămâna aceasta de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în valoare de 193 de milioane de lei, va fi suficientă doar până în luna iulie. Pentru terminarea lucrărilor este nevoie ca Guvernul să mai aloce 320 de milioane de lei.

Stadionul va avea două parcări supraetajate. În mai vor începe lucrările la prima dintre ele, cu 1.800 de locuri, ce va avea pe acoperiş terenuri de sport, iar cea de-a doua, cu 850 de locuri, ar urma să se facă în parteneriat public-privat, pe un teren privat.


Cookies