4.000 articole pirotehnice interzise, găsite de jandarmi într-un depozit din complexul Europa. VIDEO

de:
30 dec. 2015
0 Afișari
4.000 articole pirotehnice interzise, găsite de jandarmi într-un depozit din complexul Europa. VIDEO

Marţi, jandarmii bucureşteni au depistat, în zona complexului comercial Europa, patru persoane care comercializau ilegal obiecte pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupra persoanelor respective şi într-un depozit, peste 4.000 de obiecte pirotehnice, interzise la deţinere.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de materiale explozive.
Jandarmeria Bucureşti desfăşoară în acestă perioadă acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional cu privire la respectarea legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Până în prezent, în perioada 26 decembrie – 29 decembrie a.c., jandarmii bucureşteni au confiscat de la comercianţii de ocazie peste 32.000 obiecte pirotehnice care puteau pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

„Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an”, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Cookies