FIT CITY

39 de răniți din Colectiv sunt internați în spitalele bucureștene, 10 în stare critică și gravă

La Spitalul de Arși sunt internați 11 pacienți, Spitalul Bagdasar Arseni — 9 pacienți, Spitalul Grigore Alexandrescu—5 pacienți, Spitalul Elias — 3 pacienți, Spitalul Militar Central — 4 pacienți, Spitalul de Urgență din București — 3 pacienți, Spitalul Universitar—2, Spitalul Dimitrie Gerota — 1, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

„Până în prezent au fost externate 42 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate”, precizează MS, potrivit Agerpres. 

Potrivit centralizatorului, în Austria au fost transferate 4 persoane, dintre care una a decedat iar 3 persoane sunt în stare stabilă, în Belgia — 8 persoane au fost transferate care se află în stare stabilă, dintre care 5 persoane cu progrese punctuale, în Olanda—8 persoane transferate, dintre care două au decedat, iar celelalte 6 sunt în stare stabilă, Franța — un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului.

Totodată, în Germania au fost transferate 5 persoane. Astfel, 3 persoane din care 2 au plecat pe cont propriu (printre care un cetățean german) și o persoană transferată. Au fost înregistrate două decese.

În Marea Britanie au fost transferate 9 persoane, din care 3 decese și alte 6 persoane stare stabilă, Norvegia — o persoană stare stabilă, Israel — 3 persoane, din care un deces, iar două persoane în stare stabilă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button