ARHIVA B365

340 noi locuri de parcare, în Sectorul 2. VEZI UNDE

Pentru anul în curs, primarul Neculai Onţanu va asigura locuitorilor sectorului 2 peste 340 de locuri de parcare care vor fi oferite spre închiriere proprietarilor de autovehicule care domiciliază în marile ansambluri de blocuri din cartierele bucureştene: Baicului, Colentina, Pantelimon, Floreasca, precum şi în zona centrală, informează administraţia locală. 

Peste 270 de autovehicule abandonate sau fără stăpân care ocupă locurile din diverse parcări din sectorul 2 şi care au devenit focare de infecţie, locuri de cazare pentru oamenii străzii, au fost identificate deja şi au fost demarate procedurile legale pentru ridicarea acestora şi eliberarea locurilor din parcările în care se află acestea.

De asemenea, încă din primele zile ale anului în curs, edilul sectorului 2 a identificat trei terenuri care pot fi amenajate ca parcări de reşedinţă în străzile: Radovanu – 38 de locuri, Alexandru cel Bun – 16 locuri şi Rovine – 16 locuri.

În perioada următoare, primarul Onţanu va întocmi documentaţiile necesare pentru construirea celor trei parcări, precum şi pentru găsirea de noi terenuri care vor avea aceeaşi destinaţie.

Cuantumul taxei de parcare pleacă de la 37 de lei pe an şi este diferenţiată în funcţie de patru zone, respectiv:
– zona A – 76,65 lei / an;
– zona B – 58,40 lei / an;
– zona C – 47,45 lei / an;
– zona D – 37,34 lei / an.

Detalii despre tarifele practicate în toate sectoarele Bucureştiului găsiţi aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button