MITING de susţinere a Antenei 3. Aproape 5.000 de oameni au venit în Piaţa Constituţiei

de:
19 feb. 2016
0 Afișari
MITING de susţinere a Antenei 3. Aproape 5.000 de oameni au venit în Piaţa Constituţiei

Mitingul organizat de Antena 3, intitulat „Libertatea presei în pericol”, a inceput la orele 15.00, în Piața Constituției. Circa 5.000 de persoane s-au strâns, în jurul orei 16.00,  la „întâlnirea publică” organizată de televiziunile grupului Intact în Piaţa Constituţiei, conform estimărilor hotnews.ro.

În piaţă a fost amenajată o scenă pe care au urcat jurnaliştii televiziunilor Intact, între care şi directorul general Antena 3, Mihai Gâdea, care a scandat „Libertate!” şi le-a mulţumit celor prezenţi, spunându-le că fără ei ar fi fost închisă Antena 3.

Alături de Gâdea, pe scenă au urcat şi Mircea Badea, Dana Grecu, dar şi realizatorii Răzvan și Dani. Toate vedetele trustului Intact au luat cuvântul pe scenă. Potrivit jurnaliştilor de la HotNews, Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena şi a spus: „Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi, doamnelor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs.”

Cei care au venit în Piaţa Constituţiei au asistat şi la un concert susținut de CRBL. Irina Loghin a cântat şi ea la mitingul Antenei 3. Mitingul s-a încheiat la ora 17.45.

Antena 3 și Antena 1 au primit, pe 15 februarie, ordin de evacuare de la ANAF. Cele două televiziuni au cinci zile la dispoziție pentru a evacua sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti. 

Cookies