300 de jandarmi la meciul Steaua – Poli Timișoara

de:
28 sept. 2013
0 Afișari
300 de jandarmi la meciul Steaua - Poli Timișoara

Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire.

Jandarmeria invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 18:45.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, completată de Legea nr. 10/2012, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

De asemenea spectatorilor le este interzis: să introducă în incinta arenei sportive orice materiale pirotehnice (şi / sau fumigene), să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Cookies