ARHIVA B365

300 de jandarmi la meciul Rapid – Hapopel de pe Arena Naţională

Meciul, care va începe la ora 22.05, a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Suporterilor li se recomandă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cu ocazia competiţiilor sportive, microbiştii nu au voie:

– să pătrundă în stare de ebrietate în arena sportivă;

– sã introducã în arena sportivã inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen;

– să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă;

– să escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;

– să săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, pietonal, doar pe baza biletului de acces, respectiv a acreditării de presă, şi numai prin Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin, conform schemei expuse pe verso biletului, sau auto, pe aceleaşi căi şi numai pentru posesorii de bilete de acces însoţite de taloane de acces auto, acestea din urmă afişate vizibil pe parbrizul maşinii. Cei care vin cu autoturismele personale şi au bilete pentru categoria VIP sau persoanele cu dizabilităţi vor intra prin Str. Maior Coravu, iar reprezentanţii mass-media vor avea acces doar prin Bd. Basarabia.

Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button