300 de angajaţi ai Romprest, în pericol să rămână fără loc de muncă, după o decizie a Metrorex

de:
15 apr. 2014
2 Afișari
300 de angajaţi ai Romprest, în pericol să rămână fără loc de muncă, după o decizie a Metrorex

„Protestul a fost determinat de decizia unilaterală a directorului general Metrorex, Aurel Radu, de a încredinţa fără licitaţie activitatea de salubrizare de la metrou unei firme de catering cu maximum 30 de angajaţi. Ca urmare, 300 de angajaţi Romprest vor rămâne fără un loc de muncă începând cu data de 17 aprilie, ceea ce va duce la instaurarea unei stări de mizerie de neconceput în staţiile de metrou”, a afirmat Ghiţă Nichifor, şef departament organizare în cadrul Federaţiei ATU România, citat de romaniatv.net. 

Acesta a precizat, totodată, că va participa în după-amiaza zilei de marţi la o întâlnire cu directorul general al Metrorex, Aurel Radu.

„În această după-amiază (marţi, n.r.), vom participa la o întâlnire cu directorul general al Metrorex, Aurel Radu, la sediul instituţiei, de la etajul 9 din Ministerul Transporturilor. În funcţie de rezultatul acestei întâlniri, vom decide în perioada următoare dacă acţiunea de pichetare de miercuri (16 aprilie, n.r.), dintre orele 13.00 – 15.00, va mai avea loc sau nu”, a precizat Ghiţă Nichifor.

Cookies