30.000 de bucureșteni au umplut West Side Christmas Market. Amalia, o fetiță de 3 ani, a aprins luminițele la Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei

30 nov. 2023
17617 Afișari
30.000 de bucureșteni au umplut West Side Christmas Market. Amalia, o fetiță de 3 ani, a aprins luminițele la Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei
30.000 de bucureșteni au umplut West Side Christmas Market. Amalia, o fetiță de 3 ani, a aprins luminițele la Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei | Sursa foto: Primăria Sectorului 6

30.000 de persoane au umplut Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market. Evenimentul de deschidere a avut loc seara trecută, de la ora 19:00, atunci când s-au aprins luminițele din parc. Momentul a fost urmat de un foc de artificii și un spectacol susținut de Fuego.

O fetiță de trei ani, alături de o gașcă de copii, au aprins luminițele din Parcul Drumul Taberei

Mai mulți copii au urcat pe scenă însoțiți de Ciprian Ciucu și de domnul Radu Nicolae Rădulescu, un bucureștean din Sectorul 6 care, pe data de 3 decembrie, împlinește vârsta de 100 de ani.

Amalia, cea mai mică dintre prichindeii care au urcat pe scenă, a apăsat butonul magic care a aprins luminițele din Parcul Drumul Taberei.

Momentul a fost urmat de focul de artificii, iar spectacolul a fost urmărit de o mulțime de oameni.

Domnul Radu Nicolae Rădulescu a declarat, emoționat, următoarele:

Eu sunt foarte impresionat de ce am în față. Mă bucur să văd că așa arată viitorul.

Întrebat fiind care este secretul longevității, acesta a răspuns simplu:

Să știi să trăiești!

Ciprian Ciucu: Târgul de Crăciun din Sectorul 6 se autofinanțează integral

Ciprian Ciucu a declarat următoarele, miercuri seară, la deschiderea West Side Christmas Market:

Anul trecut, West Side Christmas Market a fost votat cel mai frumos târg din țară. Cu siguranță și anul acesta vom fi în top. Mulțumesc partenerilor de la UNTOLD pentru organizare, am dat o tură și arată excelent. Avem o lună de zile (până la 27 decembrie) în care o să fim împreună la noi în comunitate. O lună de feerie. Patinoarul și alte atracții vor rămâne în parcul Drumul Taberei până pe 7 ianuarie.

Acesta a mai spus că târgul de Crăciun din Sectorul 6 se autofinanțează integral.

E un târg pentru comunitate, pentru familii, pentru copii. Ne mândrim cu o calitate foarte bună a vendorilor și a târgului în general, avem cel mai mare patinoar, carusel, roată, decoruri superbe și mă mândresc că acest târg se autofinanțează integral. Adică noi nu dăm bani publici, din contră, primim. Prin parteneriatul pe care îl avem cu UNTOLD, primim peste 50.000 de euro pentru ocuparea domeniului public. Iar asta cumva ar trebui să ridice ștacheta că avem și calitate, și târg care se autofinanțează.

Conform estimărilor, începând cu ora 19:00 și până puțin după ora 22:00, aproximativ 30.000 de oameni au vizitat West Side Christmas Market.

Momentele care au adunat cel mai mare număr de participanți au fost aprinderea luminițelor și concertul Fuego, de la ora 20:00.

Bibi va urca pe scena din Parcul Drumul Taberei în această seară

Distracția de abia a început la West Side Christmas Market. În seara asta, Bibi va cânta pe scena evenimentului, de la ora 19:00. De 1 Decembrie, Irina Sârbu & Band va încânta publicul. Sâmbătă – Holy Molly, iar duminică – Gașca Zurli.

Târgul este deschis zilnic, de luni până vineri între orele 12:30 și 22:30, iar sâmbăta, duminica, pe 30 noiembrie și 1 decembrie de la 11:00 la 22:30.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies