3 zile de cosmar/ The Next Three Days

de:
16 nov. 2010
1 Afișari
3 zile de cosmar/ The Next Three Days

Cat de departe ai merge pentru cei pe care ii iubesti? In filmul „3 zile de cosmar„, John Brennan (Russell Crowe) afla raspunsul in modul cel mai brutal, atunci cand familia sa este devastata de un incident ingrozitor.

Lara (Elizabeth Banks), sotia lui John, este acuzata si condamnata pe nedrept pentru o crima oribila. La 3 ani de la pronuntarea sentintei, John se zbate nu numai sa isi creasca singur fiul, dar si sa isi salveze sotia, cautand fara incetare o cale de a anula verdictul.

Dar cand judecatorii le resping si ultimul apel, Lara intra intr-o depresie cumplita si se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere. Ramas fara alternative, John pune la cale un plan periculos si necugetat, riscandu-si viata pentru femeia pe care o iubeste. Cum are la dispozitie doar trei zile inainte de a pierde tot, John porneste intr-o cursa nebuneasca.

MediaPro Distribution aduce pe marele ecran „3 zile de cosmar„. Un film plin de actiune si suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul rasplatit cu doua Premii Oscar pentru pelicula „Crash”. „3 zile de cosmar„. Din 19 noiembrie la CinemaPRO.

Regie Paul Haggis

Scenariu Fred Cavaye, Paul Haggis

Distributie: Liam Neeson, Russell Crowe, Olivia Wilde, Elizabeth Banks

Gen: Crima, Drama, Romantic, Thriller

Durata 122 min.

Cookies