3 zile de cosmar pentru Russell Crowe si Elizabeth Banks

de:
16 nov. 2010
0 Afișari
3 zile de cosmar pentru Russell Crowe si Elizabeth Banks

Impreuna pentru prima data pe marile ecrane, Russell Crowe si Elizabeth Banks pornesc intr-o agonizanta cursa contra cronometru in filmul 3 zile de cosmar, care poate fi vizionat din 19 noiembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Pitesti, Timisoara, Arad, Baia Mare).

Cat de departe ai merge pentru cei pe care ii iubesti? In filmul 3 zile de cosmar, John Brennan (Russell Crowe) afla raspunsul in modul cel mai brutal, atunci cand familia sa este devastata de un incident ingrozitor. Lara (Elizabeth Banks), sotia lui John, este acuzata si condamnata pe nedrept pentru o crima oribila. La 3 ani de la pronuntarea sentintei, John se zbate nu numai sa isi creasca singur fiul, dar si sa isi salveze sotia, cautand fara incetare o cale de a anula verdictul.

Dar cand judecatorii le resping si ultimul apel, Lara intra intr-o depresie cumplita si se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere. Ramas fara alternative, John pune la cale un plan periculos si necugetat, riscandu-si viata pentru femeia pe care o iubeste. Cum are la dispozitie doar trei zile inainte de a pierde tot, John porneste intr-o cursa nebuneasca.

La premiera din SUA a filmului 3 zile de cosmar, Russell Crowe a fost intrebat de catre un reporter ce parere are despre decizia personajului interpretat de el. Raspunsul a fost foarte simplu: ,,Mi-am pus de multe ori intrebarea aceasta pe parcursul filmarilor. Daca ar fi sa pun pe o hartie lucrurile pe care nu as fi capabil sa le fac pentru sotia mea … as avea o pagina goala. S-ar putea sa fie chiar motivul pentru care a acceptat sa se casatoareasca cu mine. “

Partenera lui Russell din film, Elizabeth Banks, a fost de asemenea foarte prinsa de rolul sau: ,,Este usor sa intri in pielea unui detinut in momentul in care ii porti hainele, traiesti intr-o celula si iti petreci timpul vorbind cu oameni condamnati despre rutina lor zilnica. In timpul filmarilor, noi am respectat intocmai regulile inchisorii, programul lor de vizite, iar in unul dintre rolurile gardienilor din film a jucat chiar un angajat al inchisorii.”

In afara de celebrii Banks si Crowe, distributia filmului este completata si de alti actori consacrati: Liam Neeson, Olivia Wilde, Jonathan Tucker si Brian Dennehy. 3 zile de cosmar poate fi vizionat din 19 noiembrie pe marile ecrane din Romania, fiind distribuit de MediaPro Distribution. Un film plin de actiune si suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul rasplatit cu doua Premii Oscar pentru pelicula Crash.

Cookies