3 variante de ținute office potrivite pentru vară

de:
12 aug. 2019
0 afișări
3 variante de ținute office potrivite pentru vară

Pentru a fi ceva mai inspirată, te ajutăm cu câteva sugestii potrivite pentru zilele super călduroase. Sigur că există multe ghiduri și galerii de inspirație precum cele de pe www.stylishcircle.ro de unde poți lua câteva idei.

 

  1. Rochiile din poplin de bumbac sunt ideale pentru vară. Țesăturile din fibre naturale trebuie să primeze deoarece lasă pielea să respire și oferă confort pe tot parcursul zilei. Fiind vorba de o ținută office, o rochie dreaptă sau poate una strâmtă cu peplum în talie ar fi potrivite pentru femeile care doresc să se îmbrace chic și elegant. O pereche de pantofi cu toc și o geantă de umăr sunt singurele accesorii de care ai avea nevoie.

 

  1. Fustele și cămășile oferă variante multiple de asortare și accesorizare chair și în sezonul cald. Materialele precum stofa de bumbac și mătasea sunt mereu preferate de către doamnele de carieră. Ca și croi, fustele creion lungi până la genunchi sunt preferate deoarece flatează silueta și dau acea notă de eleganță discretă potrivită zilelelor în care doresc să epateze chiar și la birou.

 

  1. Pantalonii palazzo din in sunt o alta variantă dacă dress-code-ul de la lucru nu este foarte strict. Inul este o țesătură perfectă pentru zilele super călduroase, iar croiala lejeră a pantalonilor îi face și mai potriviți pentru astfel de situații. Cel mai bine merg asociați cu un top simplu, ceva mai strâmt pentru a pune în evidență pantalonii.

 

Sigur că vestimentația trebuie aleasă în funcție de stilul personal, de temperatura din birou ținând totuși cont și de regulamentul de la locul de muncă. Ca și reguli de bază pentru alegerea ținutelor de tipul office pe timpul verii trebuie luate în considerare următoarele elemente.

Materialele să fie de cea mai bună calitate, naturale, care lasă pielea să respire. Alegerea nuanțelor se face la fel ca și pentru orice altă ținută de vară. Culori deschise, solare, și alb din abundență pentru a trece foarte ușor peste caniculă. Nuanțele închise atrag razele solare, chiar și prin geamuri, deci este aceeași situație ca și când ai fi afară.

Lenjeria de corp trebuie aleasă cu atenție, calitatea materialelor și confortul trebuie să primeze și în acestă situație. Astratex oferă o gamă largă de produse potrivite pentru toate situațiile și siluetele.

Nu în ultimul rând pantofii. Comoditatea este importantă chiar și atunci când vorbim de pantofi cu toc. Un toc mic sau mediu poate să fie suficient pentru a da acel plus de eleganță fără a vă alege cu dureri de picioare sau spate.

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/iJ1lw8iNIy8

Cookies