3 soluții inteligente pentru stocarea și organizarea eficientă a documentelor (P)

11 feb. 2022
21 Afișari
3 soluții inteligente pentru stocarea și organizarea eficientă a documentelor (P)
3 soluții inteligente pentru stocarea și organizarea eficientă a documentelor

În cadrul unei firme, instituții publice, bănci, birouri, păstrarea documentelor în siguranță și într-un mod organizat, este deosebit de importantă pentru buna funcționare a activității instituției. De cele mai multe ori, dosarele nefiind arhivate în mod corespunzător se pierd sau se deteriorează, tocmai de aceea este necesară o soluție inteligentă pentru stocarea și organizarea eficientă a documentelor și dosarelor importante regăsite într-o firmă.

Dulap metalic pentru acte

Dulapurile metalice pentru acte se regăsesc într-o gamă largă de modele, astfel încât să poată face față oricărui volum de acte stocate. În cadrul unei firme siguranța este deosebit de importantă, tocmai de aceea aceste dulapuri metalice sunt confecționate din oțel, beneficiind de sisteme de închidere moderne, precum cifrul electronic sau mecanic, dar și încuiere clasică, cu yală și cheie. Corpul dulapurilor este umplut cu materiale ignifuge pentru protecție împotriva focului, iar toate încuietorile beneficiază de blindaj împotriva efracției.

Un dulap metalic pentru acte, precum este și cel de pe acest site, va reuși să îndeplinească toate nevoile și așteptările pe care le poate oferi un astfel de model. Având între două și patru rafturi, diferite adâncimi, lățimi și înălțimi, dulapurile metalice vor putea fi folosite pentru aranjarea documentelor în funcție de nevoi, rezistând mulți ani, indiferent de gradul de folosință.

Dulapurile metalice pentru acte sunt adevărate seifuri, special create pentru păstrarea și depozitarea în condiții de siguranță a documentelor importante, obiectelor valoroase sau din contră, periculoase pentru publicul larg, a medicamentelor și substanțelor chimice, dacă sunt folosite în spitale, precum și pentru stocarea bancnotelor și lingourilor de aur, atunci când sunt folosite de instituțiile statului sau de către bănci.

Clasificator pentru dosare

Clasificatoarele pentru dosare permit stocarea și organizarea documentelor într-un mod ingenios, dosarele fiind suspendate pe șină, astfel încât să faciliteze accesul lucrătorilor. Aranjate pe anumite criterii și poziționate pe șinele sertarelor, în clasificatoarele pentru dosare, actele importante vor putea fi păstrate în condiții de siguranță, fiindcă aceste modele de dulapuri pentru stocare sunt și ele prevăzute cu material ignifug în construcția lor, pentru protecție în caz de incendiu.

Cu două, trei, patru sau cinci sertare, de diferite dimensiuni și adâncimi, clasificatoarele vor reuși să păstreze un birou bine organizat, curat și aerisit. Cu un astfel de dulap, arhivarea documentelor va fi mult mai ușoară, eficientizând ziua de lucru.

Clasificatoarele pentru dosare beneficiază de un sistem de încuiere cu cheie, astfel încât vizitatorii și alte persoane din afara instituției să nu poată avea acces la conținutul dosarelor.

Fișete metalice

Asemănătoare dulapurilor metalice pentru acte, dar confecționate din tablă de oțel și fără sisteme antifoc sau antiefracție, fișetele metalice sunt și ele un ajutor de nădejde în organizarea eficientă și stocarea dosarelor și actelor importante.

Unul sau mai multe fișete metalice vor putea face față unui volum mare de documente, tocmai de aceea sunt indispensabile într-o instituție cu flux mare de acte.

În funcție de nevoi, fișetul metalic se regăsește în mai multe dimensiuni, cu trei sau patru rafturi, cu o ușă sau două, din tablă sau plexiglas, uși cu deschidere la 1800 sau deschidere glisantă.

De acum arhivarea și stocarea eficientă a documentelor nu mai reprezintă o soluție imposibilă, iar cu ajutorul dulapurilor metalice oferite de SafeMag, organizarea și gestionarea dosarelor din birou va fi mult mai ușoară.

Cookies