3 șocuri pe care le-am suferit săptămâna trecută. (Atenție, au legătură cu impotența!)

21 sept. 2021
1399 Afișari
3 șocuri pe care le-am suferit săptămâna trecută. (Atenție, au legătură cu impotența!)
Vreau beculețele de Crăciun înapoi

De fapt, nu toate cele 3 șocuri pe care le-am suferit săptămâna trecută au legătură cu impotența, dar unul dintre ele are o legătură foarte, foarte mare.

Cele 3 șocuri. Șocul nr. 1

Pentru mine, săptămâna a început cu un șoc: nu am mai fost invitată la o petrecere la care am fost invitată mai bine de un deceniu și la care nu am fost niciodată, dar acum, când nu m-au mai invitat, m-am simțit un pic exclusă. Un pic mai mult, de fapt, deși cu siguranță nu m-aș fi dus nici anul acesta pentru că mie, în general, nu îmi plac petrecerile astea publice de niciun fel, mă plictisesc, nu văd sensul participării, mi-e lene să mă îmbrac frumos și să vorbesc frumos și să zâmbesc frumos și, cu cât mă apropii mai mult de pensie, mi se pare cu atât mai dificil, dar tot m-am întrebat oare de ce nu m-au mai invitat. (de fapt am mințit, cred că am fost o singură dată, prin tinerețe, a fost drăguț, dar tot nu e de mine) 

Șocul nr. 2

Al doilea şoc al săptămânii a fost la Met Gala unde, pe lângă că ţinutele au fost şi mai dubioase decât de obicei, dacă e posibil aşa ceva, mi-am dat seama că nu mai cunosc pe aproape nimeni dintre cetăţenii de pe covorul roşu. Şi asta nu e chiar cel mai nasol, cel mai nasol e că nu cunosc pe aproape nimeni de la noi. Au fost ceva premii digital divas or something şi, efectiv, cu excepţia a două nume, eu nu am înțeles nimic. Nişte persoane de care n-am auzit în viaţa mea şi care sunt cele mai bune fashion, travel, makeup, lifestyle blogger, vlogger, influencer, tiktoker, doamne apără-mă, cine sunt eu şi unde trăiesc de fapt?

Și chiar credeam despre mine că sunt destul de la curent cu toate cele de pe lumea asta. Nu, băi băiatule, nu sunt nici pe departe, sun la decenii distanţă şi nu înţeleg nimic. Oamenii ăştia au milioane de followeri, lumea le urmează sfaturile, iar eu nici nu ştiu cine sunt. 

Șocul nr. 3. The Șoc

Al treilea şoc are legătură cu covid-ul. Nu vreau să țin o pledoarie pro vaccinare, deși poate ar fi bine, dar fiți atenți la semne și la copii mai ales, pentru că, în cazul meu, copilul a făcut și nu și-a dat nimeni seama, deși a avut toate simptomele. Treaba s-a complicat foarte mult în ultima perioadă şi mărturisesc că sunt destul de mulţumită că deja am făcut şi am scăpat de un mare stres. Doar că ce se întâmplă social şi zvonistic e din ce în ce mai rău.

Zilele trecute, cineva numit Nicki Minaj (zic cineva pentru că e oarecum similar cu persoanele despre care vorbeam mai sus, nu ştiu mare lucru despre ea, numele mi se pare oarecum cunoscut, dar nu ştiu cu ce se ocupă, etc) a zis că fratele sau cumnatul ei sau ceva a rămas impotent pentru că s-a vaccinat. Sigur că o tâmpenie de genul ăsta nu ar merita să fie luată în considerare, dar într-o lume în care fix chestiile astea contează şi au efect, i-au răspuns inclusiv Casa Albă şi Anthony Fauci, tatăl şi mama pandemiei, cum ar veni. Recapitulând, o doamnă zice că vaccinul te lasă impotent şi lumea explodează.

3 șocuri pe care le-am suferit săptămâna trecută. (Atenție, au legătură cu impotența!)
Doamna este Nicki Minaj. Foto: Instagram

Dacă zicea cineva că te face mai potent, probabil că nu era la fel de important şi remarcabil. aşa, însă, ce a spus doamna se leagă de conspiraţionistele generale cu vaccinuri menite să ne omoare şi distrugă ca şi specie şi gata. A fost simplu. Punct ochit, punct lovit. 

Una peste alta, trebuie clar să fac ceva să înţeleg care e treaba cu lumea digitală şi cu divele digitale şi cu toate astea, că altfel o să încep să semăn cu bunica de la ţară, iar pentru asta chiar nu sunt pregătită.

Nota B365.ro: Mai avem înțelepciuni de la Maria:

Cookies