3 lucruri pe care nu le știai despre firmele de pompe funebre (P)

de:
01 feb. 2019
1 Afișari
3 lucruri pe care nu le știai despre firmele de pompe funebre (P)

Spre exemplu un aspect interesant este acela ca firma de pompe funebre trebuie sa ofere garantii in caz de accident, mai ales daca vorbim despre servicii speciale cum este si cel de repatriere decedati. Indiferent daca voi sunteti atenti sau nu o astfel de firma de pompe funebre poate fi taxata dur daca nu respecta normele impuse de lege.

De asemenea mai sunt si alte lucruri pe care ar trebui sa le tratam cu o foarte mare seriozitate. Iar printre aceste lucruri amintim urmatoarele:

  • firma de pompe funebre trebuie sa fie autorizata, altfel s-ar putea si veti avea toate sansele sa nu va puteti inmormanta mortul;

  • trebuie sa pastreze normele de pastrare si depozitare conforme cu legea in vigoare;

  • si bineinteles imbalsamarea trupului neinsufletit se va face numai cu utilizarea acelor substante convenite de lege;

Prin urmare sunt destul de multe criterii de care firmele de pompe funebre ar trebui sa fie constiente si pe care totodata ar trebui sa le cunoasca si sa le adopte. Din pacate nu toate firmele de pompe funebre sunt dispuse sa-si insuseasca toate aceste lucruri. Insa daca voi sunteti cei interesati de astfel de firme si servicii nu uitati cat de important este ca o astfel de firma sa pastreze si sa aiba autorizare din partea statului.

Cu cat situatia voastra este una destul de complicata cu atat veti intelege importanta acestui aspect. Totodata s-ar putea sa aveti parte si de firme care accepta conditiile voastre, va ofera consiliere si in urma serviciilor contractate va ofera si garantia calitatii acestora. In special daca facem referire la acele firme ce ofera un pachet complet si complex cu atat este mai importanta garantarea serviciilor.

Caci din pacate nu amintim doar de imbalsamare sau de transportul funerar, ci amintim de toate etapele necesare pentru inmormantare. Iar cu ajutorul informatiilor corecte veti ajunge direct la firma de pompe funebre care va poate oferi toate serviciile amintite mai sus si nu numai.

Detalii: https://repatrieri-decedati-romania.ro/

Cookies