3 cuvinte cheie pentru oferta ta de leasing operational

de:
02 sept. 2019
0 afișări
3 cuvinte cheie pentru oferta ta de leasing operational

Leasing-ul auto care se adreseaza doar companiilor se numeste leasing operationalsi este gandit ca solutie la nevoile de mobilitate cu care se confrunta antreprenorii. In acest moment, pe piata exista diverse companii de leasing auto care ofera servicii pentru persoane juridice interesate de inchirierea unei flote de masini. Arval Romania este, de exemplu, una din cele mai cunoscute companii pe acest profil, prezenta pe piata de mai bine de zece ani.

Specialistii Arval au lucrat, de-a lungul timpului, cu numeroase companii si au gestionat diverse flote de masini. Prin prisma experientei lor, ei ne impartasesc care sunt cele 3 cuvinte cheie care trebuie sa defineasca oferta ta de leasing operational.

Eficienta

Companiile care sunt in cautarea unei oferte de leasing automobile, cauta in primul rand un contract eficient, care sa rezolve aceasta parte de business pentru ei. Leasing-ul operational este construit tocmai in ideea de a fi o solutie unica si eficienta pentru mobilitatea din companii. Oferta potrivita de leasing auto pentru persoane juridice trebuie sa fie in primul rand eficienta!

Siguranta

O oferta de leasing operational trebuie sa insufle siguranta managerului care o accepta. Ce inseamna acest lucru? De exemplu, la Arval oferim clientilor nostri siguranta ca au parte de ajutorul unei echipe pregatite sa gestioneze orice problema aparuta in cadrul flotei si siguranta ca termenii contractuali vor fi respectati. Clientii Arval trebuie sa se bucure de alegerea facuta si de masinile inchiriate, insa nu au nicio alta responsabilitate in gestionarea flotei de masini.

Flexibilitate

De ce flexibilitate? Atunci cand esti pe cale de a alege o oferta de leasing operational, trebuie sa ai parte de flexibilitate din partea companiei cu care doresti sa colaborezi. De la flexibilitate in alegerea masinilor potrivite pentru tine, la flexibilitate in negocierea unei oferte potrivite cu bugetul tau, la Arval stim cat de importante sunt aceste lucruri, de aceea incercam mereu sa aducem un grad cat mai mare de flexibilitate, pentru a gasi oferta perfecta pentru compania ta!

Care sunt beneficiile tale atunci cand inchei o oferta de leasing operational? Avans zero, servicii de asistenta rutiera si management de flota incluse, masini noi si performante, o intreaga echipa care este alaturi de tine. Afla mai multe despre ofertele noastre pe www.arval.ro!

Cookies