3 companii utile pentru antreprenorii de succes

de:
14 nov. 2016
1 afișări
3 companii utile pentru antreprenorii de succes

In continuare, iti prezentam 3 site-uri care te vor ajuta sa iti gestionezi business-ul mai usor si care iti vor fi de folos in rezolvarea activitatilor de zi cu zi.

 FixMyPC

Fara indoiala, buna desfasurare a lucrurilor din departamentul IT poate face diferenta intre un business care merge foarte bine si unul care are probleme, pentru ca in acest loc se desfasoara, practic, unele dintre cele mai importante activitati din cadrul companiei.

 Firma FixMyPC ofera solutii IT complete atat pentru marile organizatii/institutii din domeniul public, cat si pentru companiile de mici dimensiuni, punand la dispozitie servicii de calitate precum mentenanta si externalizare IT la preturi competitive, administrarea serverelor, recuperarea datelor de pe hard disk, audit IT, service si reparatii ale calculatoarelor, dar si consultanta si suport IT. 

 Datorita experientei de 8 ani pe piata de profil din Romania, FixMyPC este firma potrivita daca iti doresti sa scapi de stresul de a coordona intregul departament IT, lasandu-l pe mana unor specialisti. 

 CIEL Romania

Un alt aspect esential care are legatura directa cu gestionarea corecta a unei afaceri se refera la partea financiar-contabila, indiferent ca e vorba despre facturi, rapoarte, declaratii sau productie, distributie, salarii si audit. 

In acest sens, un ajutor la indemana oricui este CIEL Romania, prima firma care s-a specializat pe aplicatii financiar-contabile de calitate. In cei 25 de ani de existenta in acest domeniu, CIEL a reusit sa creeze cel mai vandut software de contabilitate din tara, precum si o gama foarte variata de aplicatii utile pentru companii. Programul pentru salarii, pentru contracte, audit si revizuire si program de gestiune comerciala sunt doar cateva dintre solutiile puse la dispozitie de CIEL Romania.

 CityDent

Atunci cand vine vorba despre succesul unui business, imaginea antreprenorului reprezinta un element foarte important, desi multe persoane au tendinta sa neglijeze acest aspect. Felul in care se prezinta reprezentantul companiei in fata partenerilor de afaceri si a clientilor poate sa contribuie la crearea unei pareri generale pozitive sau negative.

 Spre exemplu, zambetul unei persoane spune multe despre personalitatea sa si despre stilul de viata pe care il adopta. Daca iti doresti sa ai o dantura perfecta, pusa la punct de adevarati specialisti in domeniu, poti apela cu incredere la ajutorul medicilor stomatologi de la clinica CityDent. Vei beneficia de cele mai bune tratamente si de solutii eficiente prin care sa iti albesti dantura, sa tratezi durerea de dinti sau sa iti faci un implant dentar.

Cookies