3 coffee shop-uri minunate, ascunse la vedere prin București, pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară

susținut de *IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență. IQOS este destinat exclusiv adulților, care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.
01 mai 2024
1246 afișări
3 coffee shop-uri minunate, ascunse la vedere prin București, pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară
3 coffee shop-uri minunate, ascunse la vedere prin București, pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară | Sursa foto: Unsplash

Bucurestiul este o destinatie excelentă  pentru iubitorii de cafea, oferind o varietate impresionantă de coffee shop-uri cu cafea de specialitate și terase primitoare, ideale pentru zilele  insorite.  

Îți recomand trei dintre aceste locuri de poveste pe care nu trebuie să le ratezi în  această primăvară. Recomand aceste locuri pentru cafea, vibe, dar și pentru faptul ca  sunt în proximitatea parcurilor. Fie că ești în trecere sau vrei să îți petreci după-amiezile  de weekend, ce merge mai bine decât o cafea bună și o plimbare în natură? 

Mad Goat Coffee Shop

Pornind din zona Domenii, vei da de o adevărată oază de relaxare numită Mad Goat Coffee Shop. Imaginează-te pe o terasă colorată, sub razele blânde ale soarelui,  înconjurată de mirosul florilor și de aromele cafelei de specialitate. Aici, vei fi întâmpinat  cu o selecție de cafele ce-ți vor încânta simțurile, oferită de prăjitoria Sloane din București. Și, cum o cafea bună merge întotdeauna însoțită de ceva dulce, nu rata  deliciosul banana bread. Atmosfera plăcută și personalul prietenos completează perfect  vibe-ul oferit de acest coffee shop. 

Și după ce ai savurat cu poftă o cafea delicioasă, te poți bucura de proximitatea cu  Parcul Herăstrău pentru o plimbare revigorantă. 

Adresă: Strada Alexandru Constantinescu 41, București 

3 coffee shop-uri ascunse la vedere prin din București și pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară
Sursa foto: Mad Goat/Facebook
3 coffee shop-uri ascunse la vedere prin din București și pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară
Sursa foto: Mad Goat/Facebook

Beans & Dots Cișmigiu

În inima Bucureștiului, în Palatul Universul, o clădire plină de istorie, se ascunde Beans & Dots Cișmigiu,  un adevărat „community space” ce te invită să faci parte din universul său plin de  culoare. Aici vei descoperi mai mult decât un simplu coffee shop. Beans & Dots  Cișmigiu este un loc cu cafea de specialitate de la celebra prăjitorie The Barn din Berlin.  Dar nu se oprește aici! Este și un magazin de design care se invecinează cu un co working space și un spațiu de evenimente. Terasa colorată și pet-friendly este locul  ideal pentru a te relaxa si bucura de o cafea bună. 

Și după o cafea bună, te poți bucura de o plimbare prin parcul de poveste Cișmigiu. Adresă: Strada Ion Brezoianu 23-25, București.

https://b365.ro/3-coffee-shop-uri-ascunse-la-vedere-prin-din-bucuresti-si-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-in-aceasta-primavara-530673/
Sursa bfoto: Beans&Dots/Instagram

Burli Coffee Shop

Un nou coffee shop de specialitate deschis de curând este situat într-o curte liniștită de  pe strada Icoanei. Aici, la Burli Coffee Shop,  te poti bucura de cafea de specialitate de la prăjitoria Guido din  București intr-o terasă primitoare sau in spatiul cozy din interior. Este locul perfect  pentru ati începe ziua sau pentru a petrece după-amieze lungi și însorite.  

Și după ce ai savurat o cafea delicioasă, te poți aventura să explorezi străduțele din  apropiere. 

Adresă: Strada Icoanei 29A, București  

3 coffee shop-uri ascunse la vedere prin din București și pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară
Sursa foto: Burli Coffee Shop/Instagram

Indiferent de alegerea ta, aceste trei coffee shop-uri din București sunt garantul unei  experiențe pentru iubitorii de cafea de specialitate. Așa că nu uita să le treci pe lista de  must-visit în această primăvară!

Despre alte cafele și cafenele din București, am scris mai jos:

Cookies