3 bărbaţi au căzut de pe o schelă, în cartierul Pipera. Unul A MURIT

de:
16 dec. 2015
4 Afișari
3 bărbaţi au căzut de pe o schelă, în cartierul Pipera. Unul A MURIT

Trei bărbaţi au căzut de pe o schelă. Doi dintre bărbaţii răniţi în accident, care au vârste de 25 şi 50 de ani, au fost transportaţi la spitalul Floreasca, în timp ce unul a murit. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Pentru una din victime se fac manevre de resuscitare”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov.

Din imaginile surprinse de Digi24 de la faţa locului, lucrările erau executate de firma de construcţii Octagon Contracting & Engineering, care construia corpul C al din complexul Hermes Business Center.

Martorii spun că muncitorii au căzut circa cinci metri în gol, iar schela s-a prăbuşit peste ei.

Oamenii legii fac o anchetă la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul. La faţa locului vor ajunge şi reprezentanţii ITM, care vor stabili dacă muncitorii lucrau cu forme legale şi dacă schela era asigurată.

Accidentul s-a produs lângă staţia de metrou Pipera. Bărbaţii care lucrau la fundaţia unei clădiri ce se construieşte în zonă au căzut după ce schela s-a prăbuşit cu ei.

Accidentul s-a produs pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în jurul prânzului.

Unul dintre răniţi are piciorul rupt, în urma căzăturii.

La faţa locului au ajuns un detasament special de salvatori, 2 ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere.

Cookies