3.200 de angajaţi Renault se mută în clădirea din Militari. Premierul Viorica Dăncilă, la inaugurare

de:
19 iun. 2019
1 Afișari
3.200 de angajaţi Renault se mută în clădirea din Militari. Premierul Viorica Dăncilă, la inaugurare

„Avem un nou sediu central, se află la staţia de metrou Preciziei. Va fi inaugurat săptămâna viitoare, pe 28 iunie, cu participarea premierului, dar şi a lui Thierry Bolloré, care este CEO al Grupului Renault la nivel global. Este foarte important pentru noi deoarece angajaţii din Bucureşti ai Groupe Renault România lucrează acum în cinci locuri diferite, dar vor lucra împreună în acelaşi loc. Este vorba de 3.200 de angajaţi, care vor lucra împreuă pentru a fi mai eficienţi”, a declarat miercuri pentru News.ro Christophe Dridi, director general al Groupe Renault România.

Este vorba de o clădire închiriată de la dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România. Aceasta are un amfiteatru şi o sală de sport.

„Nu putem vorbi de o investiţie. Partenerul nostru este Globalworth, am închiriat-o de la ei. Fabrica rămâne la Mioveni”, a explicat Dridi.

Groupe Renault România are 18.300 de angajaţi în prezent.

Christophe Dridi este director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019.

Acesta a participat miercuri la Forumul economic „Poveştile care schimbă jocul”, organizat de Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România (CCIFER) şi comitetul român al Consilierilor de Comerţ Exterior ai Franţei (CCEF), care a reunit, la Bucureşti, 46 de lideri români şi francezi din domenii economice cheie.

Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) a anunţat în ianuarie că uzina Dacia de la Mioveni a înregistrat anul trecut o creştere a producţiei de 6,8%, până la 335.262 vehicule.

În 2018, cel mai produs model a fost Duster, 313.883 unităţi. SUV-ul a fost urmat de Sandero (42.146 unităţi), Logan (33.841 unităţi) şi Logan MCV (22.354 unităţi).

Sursa: news.ro

Cookies