3, 2, 1… West Side Christmas Market se deschide azi. Diseară se aprind luminile și zboară artificiile la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

29 nov. 2023
1958 Afișari
3, 2, 1... West Side Christmas Market se deschide azi. Diseară se aprind luminile și zboară artificiile la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei
3, 2, 1... West Side Christmas Market se deschide azi. Diseară se aprind luminile și zboară artificiile la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market. Începând cu ora 19:00, bucureștenii sunt invitați la un concert special susținut de Fuego, plus aprinderea iluminatului festiv și foc de artificii.

🎄Deschiderea West Side Christmas Market

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun”, declară primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

West Side Christmas Market, organizat de Untold Universe, se deschide astăzi, 29 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Tot astăzi bucureștenii sunt așteptați la cele mai importante momente ale evenimentullui de deschidere:

  • aprinderea luminilor de Crăciun,
  • spectacolul cu focuri de artificii,
  • un concert susținut de Paul Surugiu-Fuego.

Timp de 28 de zile, până pe data de 27 decembrie, vizitatorii vor avea parte de un tărâm de poveste, cu luminițe și decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuța lui Moș Crăciun, atelierul spiridușilor, concerte, bunătăți culinare tradiționale și multe alte surprize.

Primarul Ciprian Ciucu a declarat că târgul se autofinanțează integral:

Târgul de Crăciun din #Sectorul6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de #Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre.

Programul minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

Polul distracției va fi scena amenajată la amfiteatru, de unde timp de 28 de zile vor răsuna concerte și vor avea loc spectacole de colinde și show-uri live de jazz.

Dacă în prima seară cântă Fuego, minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie continuă cu muzică pentru toate gusturile.

  • 30 noiembrie, ora 19.00: concert Bibi;
  • 1 decembrie, ora 19.00: cântă Irina Sârbu & Band;
  • 2 decembrie, ora 19.00: Holy Molly;
  • 3 decembrie, ora 18.00: Gașca Zurli.

Programul artiștilor care vor urca pe scenă va fi transmis în fiecare săptămână.

West Side Christmas Market va funcționa după următorul program:

  • Luni – vineri: 12:30 – 22:30;
  • Sâmbătă – duminică: 11:00 – 22:30.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies