3, 2, 1…Tiribam-Tiribum și boom, s-a deschis Târgul de Crăciun din Sectorul 6! Primele imagini de la West Side Christmas Market

25 nov. 2022
2503 afișări
3, 2, 1...Tiribam-Tiribum și boom, s-a deschis Târgul de Crăciun din Sectorul 6! Primele imagini de la West Side Christmas Market
3, 2, 1...Tiribam-Tiribum și boom, s-a deschis Târgul de Crăciun din Sectorul 6! Primele imagini de la West Side Christmas Market. Sursa foto: Captură Facebook/ Primăria Sectorului 6

Vineri, la ora 18:00, Târgul de Crăciun din Sectorul 6 și-a deschis porțile pentru vizitatori. După numărătoarea „5, 4, 3, 2, 1…Tiribam-Tiribum, luminițele să se aprindă acum”, West Side Christmas Market a îmbrăcat haine de sărbătoare. Organizatorii au publicat primele imagini surprinse în cel mai frumos târg de Crăciun din București.

S-a deschis Târgul de Crăciun din Sectorul 6

Mii de bucureșteni au venit în această seară la ”West Side Christmas Market”. Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de Primăria Sectorului 6 în parteneriat public privat cu UNTOLD.

Cei din Gașca Zurli au urcat primii pe scenă, la ora 18:00. Artiștii le-au urat bun venit, atât celor mici, cât și celor mari, la cel mai așteptat târg de Crăciun din București. Mai apoi, pe scenă a urcat Primarul Ciprian Ciucu.

La adevărata magie de sărbători au contribuit 5 copii din public care au apăsat butonul, după numărătoarea „5, 4, 3, 2,1…Tiribam-Tiribum, luminițele să se aprindă ACUM”. La cuvântul „acum” s-au aprins ledurile în Parcul Drumul Taberei.

Sursa foto: Captură Facebook/ Primăria Sectorului 6
Sursa foto: Captură Facebook/ Primăria Sectorului 6

La scurt timp a fost redată melodia din Frozen, apoi a urmat focul de artificii.

Organizatorii anunță că Gașca Zurli își continuă spectacolul până la ora 19:00.

Ciprian Ciucu: Veniți fără mașini

Primarul Sectorului 6 îi sfătuiește pe bucureșteni să vină fără mașini la târgul de Crăciun:

„accesul este foarte ușor cu metroul, tramvaiul și autobuzul iar zona nu este prietenoasă cu auto individuale (parcări nu găsiți ușor, cele din zonă sunt în reabilitare)”, anunță Ciprian Ciucu într-o postare pe pagina de Facebook.

Programul West Side Christmas Market în acest weekend:

  • sâmbătă, de la ora 19:00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20:00 va urca pe scenă cântăreața Iulia Dumitrache.
  • duminică, tot de la ora 19:00, la târg vor sosii colindătorii de la Corul Evia, apoi vizitatorii vor cânta alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României.

Târgul va fi deschis vreme de o lună, din 25 noiembrie până în 27 decembrie, în Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6.

Cookies