3, 2, 1… Luminițe de sărbători aprinse în oraș + start distracție la Târgul de Crăciun București, organizat de PMB în Piața Constituției

30 nov. 2023
2073 Afișari
3, 2, 1... Luminițe de sărbători aprinse în oraș + start distracție la Târgul de Crăciun București, organizat de PMB în Piața Constituției
3, 2, 1... Luminițe de sărbători aprinse în oraș + start distracție la Târgul de Crăciun București, organizat de PMB în Piața Constituției. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

A început numărătoarea inversă până la deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Începând cu ora 16:00, bucureșteni sunt așteptați la târg, unde vor avea parte de un concert nemaipomenit și de multe alte atracții.

Este cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din București

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din București va începe în mai puțin de 6 ore, în Piața Constituției. Bucureștenii și turiștii sunt așteptați în număr cât mai mare la deschidere.

În această seară, de la ora 18:00, se vor aprinde luminițele festive atât la târg, cât și în alte zone din Capitală.

Totodată, un simbol internațional al sărbătorilor, Caravana Coca-Cola ajunge la târg, chiar în ziua deschiderii. Aceasta va staționa și va putea fi admirată de participanți înainte de a-și continua parada prin oraș.

Coca Cola dorește să le ofere o experiență unică vizitatorilor și, astfel, la deschiderea târgului au anunțat că va cânta Delia, o artistă foarte cunoscută și îndrăgită de români.

Caravana va continua în Piața Constituției și în perioada 1-2 decembrie, cu o serie de activități speciale:

  • jocuri cu bulgări de zăpadă,
  • ateliere de creație pentru realizarea de cadouri sau felicitări de Crăciun.

Atracții turistice la Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din Piața Constituției se deschide joi, 30 noiembrie 2023 și ține până pe data de 26 decembrie 2023.

Bucureștenii vor putea admira bradul de 30 de metri, decorat specific sărbătorilor de iarnă, căsuțele și decorațiunile de Crăciun.

Târgul are chiar și o roată panoramică, de unde oamenii pot vedea întreaga Piață de la înălțime.

Principalele atracții ale Târgului de Crăciun, pe lângă roată și brad, sunt următoarele:

  • Caravana Coca-Cola,
  • Trenulețul,
  • Caruselul,
  • Târgul cu produse tradiționale.

Atmosfera va fi completată de concerte și activități dedicate celor mici- Casa lui Moș Crăciun, spectacole de teatru, jocuri cu bulgări de zăpadă, ateliere de creație, transmite viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, pe Facebook.

Vizitatorii sunt sfătuiți să lase mașinile acasă și să utilizeze mijloacele de transport în comun. În apropierea Târgului de Crăciun opresc 38 de linii de transport în comun:

  • Tramvaiele 7, 23, 27, 32, 47,
  • Autobuzele 104, 116, 117, 123, 136, 205, 312, 313, 323, 385, 783/100 și liniile de noapte N101, N104, N105, N107, N111, N114, N118, N122.
  • Și metroul este o variantă, dacă alegeți să coborâți la stația Izvor sau Piața Unirii.

Reamintim faptul că accesul la Târgul de Crăciun este gratuit.

Vezi programul complet al evenimentului AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies