ARHIVA B365

3.000 de piese de telefoane mobile, abandonate lângă Piaţa Delfinului

Potrivit poliţiştilor locali, piesele provin de la aproximativ două mii de telefoane mobile furate, acestea fiind comercializate vineri dimineaţă în două pungi mari de plastic. Cei doi vânzători ambulanţi nu au putut fi identificaţi deoarece au fugit de la locul faptei.

„Apariţia echipajului poliţiştilor i-a determinat pe cei doi să fugă de la faţa locului, după ce au aruncat sacoşele burduşite cu piese pentru a scăpa de cercetările şi sancţiunile aplicate pentru comiterea acestor fapte”, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 în subordinea căreia se află Poliţia Locală.

În cursul zilei de miercuri, patrulele Poliţiei Locale Sector 2 au mai identificat două persoane de etnie romă care vindeau, în zona Obor, fără a avea acte de provenienţă, mai multe bijuterii şi monede din argint care au fost, de asemenea, furate. Cantitatea de argint confiscată se ridică la aproximativ jumătate de kilogram.

Marfa abandonată de comercianţii ambulanţi pe spaţiul public este depozitată la sediul Poliţiei Locale Sector 2 din Șoseaua Pantelimon, nr.27.

Razie la magazinele de etnobotanice

În noaptea de joi spre vineri au fost făcute razii şi la magazinele de vise de pe raza Sectorului 2, patru unităţi fiind descoperite că mai comercializează plante etnobotanice după miezul nopţii. „S-au aplicat 6 amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.100 de lei de către poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate care au participat la razie”, au precizat reprezentanţii administraţiei locale.

Din cele 33 de magazine de plante halucinogene de pe raza Sectorului 2, 18 au fost desfiinţate, iar 15 sunt supravegheate de poliţiştii locali pentru a evita astfel consumul de ierburi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button