BUGET 2018. 250 milioane de lei pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 2, în acest an

de:
13 feb. 2018
4 afișări
BUGET 2018. 250 milioane de lei pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 2, în acest an

BUGET 2018 REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. „Cea mai mare parte din bugetul local pe 2018 va fi direcţionată pentru continuarea lucrărilor privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Concret, conform proiectului de buget din acest an, 250 milioane de lei care reprezintă 22% din total buget vor merge spre reabilitarea termică”, a declarat primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, într-un interviu acordat B365.ro. 

Conform surei citate, fondurile programate de adminitraţia locală în acest an pentru reabilitare termică acoperă costurile pentru finalizarea lucrărilor la circa 175 de blocuri de locuinţe, aflate în prezent în diferite stadii de execuţie. Imobilele sunt amplasate în aproape toate zonele sectorului, în spatele marilor bulevarde, cele mai multe fiind situate în cartierele Colentina, Basarabiei, Mihai Bravu, Pantelimon şi Tei.

„Lucrările de reabilitare termică vor fi reluate la toate aceste blocuri la data de 15 martie, fiind sistate pe perioada de iarnă şi estimăm că vor fi finalizate, în totalitate, în toamnă”, a completat edilul. Reabilitarea termică a imobilelor va fi făcută doar cu fonduri de la bugetul local, fără costuri pentru locatari. 

BUGET 2018 REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Potrivit administraţiei locale, tot în bugetul din acest an a mai fost propusă suma de 35 milioane lei pentru proiectarea lucrărilor la ultimul lot de locuinţe cu care se finalizează lucrările de reabilitare termică în Sectorul 2.

În ultimul an şi jumătate, au fost finalizate lucrările de reabilitare termică la aproape 430 de blocuri de locuinţe din Sectorul 2, fiind atât lucrări în continuare, cât şi lucrări noi în tot sectorul. 

BUGET 2018 REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI. Bugetul local pe 2018 al Sectorului 2 urmează ă fie supus votului Consiliului Local în şedinţa ordinară de luni, 19 februarie 2018. 

Cookies