250 de lei, cazarea cauciucurilor de iarnă la hotel

de:
16 mart. 2011
0 Afișari
250 de lei, cazarea cauciucurilor de iarnă la hotel

„Peste 60% din anvelope se deteriorează parţial sau total din cauza depozitării defectuoase. Majoritatea proprietarilor de maşini depozitează anvelopele în garaje improvizate, în curte sau în spaţiile de depozitare din subsolul imobilelor, ceea ce duce inevitabil la deteriorarea stării acestora la peste 6 luni de depozitare. Companiile de servisare nu dispun de un spaţiu mare şi special amenajat climatic pentru depozitare, de aceea cele mai multe anvelope se uzează pe perioada depozitării”, se arată într-un comunicat de presa al companiei Tire Care, cea care se ocupă de depozitarea cauciucurilor în 40 de vulcanizări partenere de pe raza Bucureştiului.

Perioada de depozitare este de cel puţin un an de la semnarea contractului, preţul fiind de 248 lei inclusiv TVA pentru un set de patru roţi pentru autoturisme, respectiv 310 lei pentru maşini de teren şi dubiţe.

Conform oficialilor Tire Care, capacitatea de depozitare în cele 40 de vulcanizări se ridică la maxim 50.000 de anvelope, necesarul pentru 12.500 de maşini.

Cookies