Investiţie de 25 milioane euro într-o nouă linie de ţigări, în nordul Bucureştiului

de:
17 iul. 2012
1 Afișari
Investiţie de 25 milioane euro într-o nouă linie de ţigări, în nordul Bucureştiului

Noua capacitate de producţie va livra ţigarete atât pentru piaţa internă, cât şi pentru cea externă.

În prezent, 65% din producţia de ţigarete de la fabrica din Capitală merge la export, în 45 de ţări din întreaga lume, iar numărul este în creştere, a declarat Gilda Lazăr, director Corporate Affairs la JTI România.

Totodată, Neil Coupland, directorul general al JTI România, a declarat că, „datorită eforturilor autorităţilor, a îmbunătăţirii cadrului legislativ şi a cooperării dintre autorităţile statului şi industria tutunului, contrabanda a scăzut de la peste 36% din totalul pieţei în ianuarie 2010, la circa 13% în luna mai 2012”, potrivit evz.ro. .

JTI a fost prima companie internaţională de tutun care a început să producă ţigarete în România, în anul 1994. De la venirea sa în România şi până în prezent, JTI a investit la noi peste 100 milioane de euro. Compania are astăzi 974 de angajaţi în România.

La festivitatea de inaugurare a noii capacităţi de producţie a fabricii JTI a participat şi primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, alături de ambasadorul Japoniei în România, Natsuo Amemiya. 

Cookies