25.000 de lei furați din geanta unei femei, în Sectorul 2. Suspecta a fost reținută de polițiști

05 aug. 2022
554 Afișari
25.000 de lei furați din geanta unei femei, în Sectorul 2. Suspecta a fost reținută de polițiști
25.000 de lei furați din geanta unei femei, în Sectorul 2. Suspecta a fost reținută de polițiști | Sursă foto: Captură Digi24

O femeie în vârstă de 43 de ani din București a fost reținută de polițiști după ce a furat 25.000 de lei dintr-o geantă. Femeia nu a acționat singură.

Femeie arestată, după ce a furat 25.000 de lei

Direcția Generale de Poliție a Municipiului București a anunțat că în data de 4 august 2022 a fost pus în aplicare un mandat de percheziție în București. Acesta a avut loc în cadrul unui dosar privind furtul sumei de 25.000 de lei.

Infracțiunea a fost comisă pe raza Sectorului 2 din Capitală. Cercetările în această cauză au fost începute în dat de 25 iulie.

Polițiștii din cadrul Secției 8 de au fost sesizați despre furt de către persoana vătămată. Aceasta a relatat că aflată în liftul blocului, două persoane i-au sustras 25.000 de lei din geanta.

Persoana vătămată a retras banii de la o bancă din Sectorul 2. Conform cercetărilor, cele două femei ar fi urmărit victima. Ajunse în lift, una dintre femei i-a acoperit geanta, iar cea de-a doua a sustras suma de bani.

Prejudiciul a fost recuperat

Din probele administrate a rezultat presupunerea că fapta a fost comisă de două femei de 43, respectiv, 44 de ani.

În urma percheziției domiciliare, suspecta în vârstă de 43 de ani a fost găsită și dusă la audieri. Femeia este cunoscută ca având preocupări infracționale.

Astfel că, aceasta a fost reținută și urmează să fie prezentată magistraților. Ea este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoana vătămată și-a recuperat prejudiciul în totalitate. La acest moment cercetările sunt continuate de către Secție 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Această acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cookies