240 de noi locuri de parcare pentru mașini și 100 pentru biciclete în S6, pe strada Arieșul Mare. Zilele acestea se trag marcajele și în curând vor putea fi atribuite

10 mai 2024
2661 afișări
240 de noi locuri de parcare pentru mașini și 100 pentru biciclete în S6, pe strada Arieșul Mare. Zilele acestea se trag marcajele și în curând vor putea fi atribuite
240 de noi locuri de parcare pentru mașini și 100 pentru biciclete în S6, pe strada Arieșul Mare. Zilele acestea se trag marcajele și în curând vor putea fi atribuite | Sursă foto: PS6-Facebook

Primăria S6 le-a transmis bucureștenilor că de joi, 9 mai 2024, a început parcarea unor noi locuri de parcare de pe strada Arieșul Mare. Aici vor exista atât locuri destinate mașinilor, cât și două parcări pentru biciclete.

Noi locuri de parcare în S6, pe Strada Arieșul Mare

În scurt timp, după finalizarea marcării, locurile de parcare pe la Arieșul Mare vor fi puse la dispoziția bucureștenilor care locuiesc în zonă. Primăria le-a transmis oamenilor că pe respectivul teren vor exista un total de 240 de locuri de parcare.

Dintre acestea, 100 au fost deja marcate, iar, de restul, se vor ocupa astăzi (vine, 10 mai) angajații din cadrul Administrației Comerciale S6. După ce vor fi urcate în aplicația pentru parcările de reședință din S6, cetățenii vor putea depune cereri pentru ele.

Ulterior, acestea vor fi atribuite în ordinea depunerii solicitărilor. Iată mesajul Primăriei:

Vă anunțăm imediat ce vor fi urcate în aplicația parcari.adp.ro, la transparență decizională, pentru zece zile, apoi vor fi alocate, în ordinea depunerii solicitărilor.

Odată cu amenajarea acestei parcări, vom reda trotuarele pietonilor.

De asemenea, Administrația publică a anunțat că tot în acest nou parcaj urmează să fie amplasate și două parcări destinate bicicletelor. Acestea vor avea câte 50 de locuri fiecare. Pe lângă asta, parcajul va fi prevăzut și un patru stații de încărcare pentru cei care dețin mașini electrice.

Te-ar mai putea interesa și:

Amenajarea acestei parcări se face pe locul unde se aflau în trecut mai multe garaje realizate în mod ilegal pe domeniul public. În data de 26 aprilie 2024, PS6 anunța că respectivele construcții au fost demolate.

Astfel că, spațiul rămas gol a putut sa fie utilizat în beneficiul oamenilor.

Administrația publică le-a transmis oamenilor că până la acest moment, în toată aria administrată, au fost demolate un total de 400 de garaje.

Cookies