23000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Rareş Mănescu. Câte semnături mai trebuie

de:
24 iun. 2015
0 Afișari
23000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Rareş Mănescu. Câte semnături mai trebuie

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Organizatorii campaniei de strângere de semnături susţin că sunt nemulţumiţi de prestaţia administrativă a edilului Sectorului 6 pe care spun că nu l-au mai văzut de campania electorală din 2012. Mai mult, aceştia îi reproşează primarului că nu şi-a onorat promisiunile făcute în campanie şi au întocmit o listă de „nerealizări”.

„A transformat sectorul într-o imensă groapă de gunoi. A distrus spaţiile verzi din jurul blocurilor şi Parcul Drumul Taberei. Locurile de joacă şi grădinile de cartier sunt într-o stare deplorabilă. Nu avem locuri de parcare, iar străzile sunt pline de gropi. Pieţele sunt mizerabile, focare de infecţie! Blocurile au rămas nereabilitate. Nu ne simţim în siguranţă la noi acasă”, susţin organizatorii campaniei de strângere de semnături alături de sloganul „Ne-am luat parcul înapoi. Să ne luăm şi sectorul. Sectorul este al oamenilor”. DETALII, AICI. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Conform sursei citate, în prima săptămână de la demararea campaniei, aproximativ 10.000 de cetăţeni ai Sectorului 6 au semnat pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului liberal Rareş Mănescu. VEZI AICI. 

Între timp, numărul bucureştenilor care au semnat pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului Rareş Mănescu a urcat la 23.000, ceea ce înseamnă că deja un sfert din numărul de semnături necesar a fost strâns la corturile Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”. „Dacă vom continua în ritmul acesta ne vom lua Sectorul înapoi, la fel cum ne-am luat şi Parcul Drumul Taberei înapoi. Este îmbucurător faptul că tot mai mulţi oameni se alătură demersului nostru, începând cu tineri de 18 ani şi până la respectabilii noştri părinţi. Este clar că oamenii îşi doresc să schimbe Sectorul 6 în bine”, a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, organizatorul campaniei de strângere de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Mănescu. 

CITEŞTE ŞI PREMIERĂ ÎN BUCUREŞTI Se strâng semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Totodată, în urma solicitărilor cetăţenilor, a fost suplimentat şi numărul de corturi amplasate în oraş, în şase alte locuri pe lângă cele şapte deja existente, unde oamenii pot semna pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. 

„Continuam strangerea de semnaturi pentru referendum, in vederea demiterii Primarului Rares Manescu!!! Locuitorii Sectorului 6 sunt nemultumiti de prestatia dezastroasa a edilului si au cerut suplimentarea corturilor pentru toate zonele sectorului!”, a menţionat Ştefan Florescu. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Corturile unde cetăţenii pot semna pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, sunt amplasate în şapte zone din sector, respectiv: 

– intersecţia strada Braşov cu 1 Mai

– intersecţia strada Drumul Taberei cu str. Braşov

– intersecţia şos. Virtuţii cu bdul. Constructorilor

– intersecţia bdul. Iuliu Maniu cuz şos. Virtuţii

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului

– Calea Crângaşi – Piaţa Crângaşi.

La acestea se adaugă corturile amplasate în alte şase zone din Sectorul 6 unde oamenii pot semna pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului Rareş Mănescu, respectiv:

– intersecţia str. Virtuţii cu b-dul Uverturii
– intersecţia b-dului Constructorilor cu Calea Giuleşti
– B-dul Iuliu Maniu nr. 8
– Interescţia str. Drumul Taberei cu Valea Ialomiţei
– Intersecţia B-dului Ghencea cu str. Vălădeasa
– Str. Drumul Taberei nr. 122-124 – Piaţa Chilia Veche

În toate aceste locaţii, corturile vor funcţiona de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 19.00. 

„La solicitarea cetăţenilor care locuiesc în alte zone ale Sectorului 6 şi le este mai greu să se deplaseze pentru a semna în vederea declanşării referendumului local pentru demiterea Primarului Rareş Mănescu, am solicitat şi obţinut de la Primăria Municipiului Bucureşti aprobarea pentru suplimentarea numărului de corturi prin amenajarea acestora în aceste noi locatii”, a menţionat preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Potrivit autorizaţiei eliberate de Primăria Municipiului Bucureşti, campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu se va desfăşura până pe data de 15 iulie 2015. 

Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, a mai demarat recent şi o campanie de strângere de semnături pentru REDESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. SEMNĂTURI PENTRU DESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. Detalii, aici. 

Potrivit legii administraţiei publice locale, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Conform legislaţiei în vigoare, organizarea referendumului pentru demiterea primarului liberal Rareş Mănescu trebuie solicitată de cel puţin 25% din locuitorii cu drept de vot ai Sectorului 6, ceea ce înseamnă aproximativ 92.000 persoane. 

CITEŞTE ŞI Parcul Drumul Taberei, REDESCHIS MAI REPEDE, după un miting de protest anunţat de Ştefan Florescu. 

Cookies