230 de noi locuri de parcare în Sectorul 6. Cele mai multe sunt în cartierul Militari

31 aug. 2022
341 Afișari
230 de noi locuri de parcare în Sectorul 6. Cele mai multe sunt în cartierul Militari
230 de noi locuri de parcare în Sectorul 6. Cele mai multe sunt în cartierul Militari | Sursă foto: Facebook-PS6

Administrația Publică din sectorul 6 a anunțat că au fost realizate 230 de noi locuri de parcare. Acestea au fost amenajate pe terenuri care au stat abandonate ani de zile.

230 de locuri de parcare noi, amenajate în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că au fost amenajate 230 de noi locuri de parcare în aria administrată. Din acest total 156 sunt de reședință, iar toate acestea se află în cartierul Militari.

Administrația publică a anunțat unde se află exact acestea. Iată lista:

  • 76 – La intersecția Apusului cu Uverturii,
  • 60 – Pe strada Performanței,
  • 20 – Pe strada Partiturii.

Toate locurile de parcare au fost amenajate pe terenuri ce erau abandonate de ani de zile, a anunțat PS6. Urmează ca cei de la ADPUDU Sector 6 să înceapă amenajările specifice.

Primarul Ciucu a anunțat care este motivul pentru care nu au putut fi amenajate parcuri în zonele respective. Terenurile au fost private, ulterior retrocedate și se află între blocuri.

Când am revenit aici, pe Partiturii, m-am luat cu mâinile de cap. Adiacent parcărilor amenajate o parte din teren este public și o parte privat. Retrocedat de primarii anteriori care și-au bătut joc de Sectorul nostru. O sa facem un parculeț pe terenul public rămas. Am fi putut face un parc fain, dacă nu ar fi fost teren privat retrocedat între blocuri, a transmis edilul.

„Amenajarea parcărilor și a spațiilor verzi continuă”

Alte 80 de locuri de parcare au fost amenajate la Piața Drumul Taberei. Zona respectivă era înainte plină de dughene. Cetățenii vor fi informați la momentul deschiderii acestei parcări moderne.

De la începutul anului 2022, Primăria Sectorului 6 a amenajat un total de 1.118 locuri de parcare. De asemenea au fost reabilitate 3.000 de locuri de parcare ce erau pline de gropi sau din pământ, iar alte 8.000 au fost retrasate.

Până la finele anului, nu mai puțin de 20.000 de spații închiriate de șoferi vor fi marcate și refăcute complet, a transmis PS6.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că lucrările de amenajare a parcărilor și a spațiilor verzi vor continua și în perioada următoare.

Cookies