221 de blocuri din Sectorul 2, pregătite pentru REABILITARE TERMICĂ. Când vor fi gata lucrările

de:
01 iul. 2019
605 Afișari
221 de blocuri din Sectorul 2, pregătite pentru REABILITARE TERMICĂ. Când vor fi gata lucrările

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. „Procedura este în derulare pentru execuţia lucrărilor de reabilitare termică pentru un număr de 221 imobile de locuit. Urmează să fie semnate actele adiţionale la contractele de mandat”, a explicat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

Conform sursei citate, lucrările de reabilitare termică pentru cele 221 de blocuri sunt programate să înceapă în toamna acestui an, acestea urmând să fie finalizate în primăvara anului viitor. 

LISTA CELOR 221 DE BLOCURI DE LOCUINŢE INCLUSE ÎN PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ DIN SECTORUL 2 poate fin consultată aici. 

CITEŞTE ŞI Primăria Sector 2 a lansat HARTA INTERACTIVĂ a REABILITĂRII TERMICE. Cum funcţionează

Primăria Sectorului 2 a lansat harta interactivă a REABILITĂRII TERMICE, program destinat creşterii eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe. Aplicaţia permite vizualizarea în timp real a stadiului de execuţie a lucrărilor de reabilitare termică pentru fiecare imobil din Sectorul 2, pe baza introducerii datelor asociaţiei de proprietari.

Pe noul site al Primăriei Sectorului 2, la secţiunea „Reabilitare termică”, se poate consulta HARTA INTERACTIVĂ A REABILITĂRII TERMICE şi unde sunt menţionate toate blocurile de locuinţe înscrise în program. Aplicanţii trebuie doar să tasteze numele asociaţiei de proprietari şi adresa, iar aplicaţia va genera automat informaţii actualizate despre stadiul lucrărilor în care se găseşte imobilul respectiv. 

CITEŞTE ŞI Începe un amplu Program GRATUIT de reabilitare a lifturilor din blocurile de locuinţe, în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 demarează un amplu program GRATUIT de reabilitare a lifturilor în blocurile de locuinţe din sector. În acest sens, Consiliul Local Sector 2 a aprobat deja documentul cadru Program de investiţii „Reabilitarea ascensoarelor din blocurile reabilitate termic în scopul creşterii eficienţei energetice a acestora”, program care se adresează atât blocurilor anvelopate termic, cât şi celor aflate în diverse stadii de execuţie a lucrărilor. Detalii, AICI. 

Cookies