220 de turişti s-au plimbat cu autobuzul supraetajat în primele două zile de la inaugurare

de:
31 iul. 2011
0 Afișari
220 de turişti s-au plimbat cu autobuzul supraetajat în primele două zile de la inaugurare

Proiectul pilot, implementat de RATB împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prevede o creştere graduală a numărului de persoane care vor utiliza acest mijloc de vizitare a Capitalei, pe măsură ce procesul de promovare, abia iniţiat, va atinge masa critică.

„Ne bucură că punem la dispoziţie un nou instrument care permite atragerea unui număr mai mare de turişti în Capitală, iar estimările noastre sunt optimiste: în trei luni vom înregistra aproximativ 80.000 de persoane transportate. De altfel, nu ne aşteptăm la transport de masă, nicăieri în lume aceste autobuze nu sunt pline”, afirmă Adrian Criţ, directorul RATB, citat de agenţia NewsIn.

Noua linie turistică a fost lansată joi şi este deservită de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri. Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.

Cookies