FIT CITY

21 de persoane au leşinat, luni, pe străzile Capitalei

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABI) a primit luni, în intervalul orar 9.00 – 21.00, 847 de apeluri, dintre care 411 au fost urgenţe. Din totalul apelurilor care semnalau urgenţe, 63 au fost pentru lipotimii, dintre care 21 în spaţii publice,
a declarat pentru Mediafax, citat de gandul.info, managerul SABI Alis Grasu.

SABI a suplimentat deja numărul de ambulanţe cu şapte în timpul zilei şi două echipaje în plus noaptea şi, totodată, a trimis voluntari la corturile anticaniculă.

În cursul zilei de marţi vor lucra cu opt echipaje mai mult, iar 10 voluntari ai SABI vor acorda asistenţă cetăţenilor la corturile anticaniculă din Capitală.

Mai multe puncte de prim ajutor şi 20 de corturi medicale anticaniculă vor fi amenajate în Capitală, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde, marţi, cea mai mare parte a ţării, o avertizare cod galben fiind emisă pentru Bucureşti şi judeţele Maramureş, Sălaj, Cluj, Mureş, Alba, Sibiu, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Argeş, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Neamţ, Iaşi şi Botoşani.

Judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi sub avertizare cod portocaliu de caniculă marţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button