21 de mașini, implicate într-un carambol. Nu, nu la București, ci undeva în Mureș

15 nov. 2021
237 Afișari
21 de mașini, implicate într-un carambol. Nu, nu la București, ci undeva în Mureș
21 de mașini, implicate într-un carambol. Nu, nu la București, ci undeva în Mureș. Sursă foto: www.zi-de-zi.ro

Azi dimineață, în jurul orei 06:50, s-a produs un carambol în județul Mureș. 21 de mașini s-au ciocnit între localitățile Luduș și Ungheni. O persoană a fost rănită, iar o alta a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.

21 de mașini, implicate într-un carambol, în județul Mureș. Slavă Cerului că nu este în București. Carambolul a fost semnalat la numărul pentru apeluri de urgență 112 în jurul orei 06:50, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

21 de mașini, implicate într-un carambol

Carambol, luni dimineață, în județul Mureș. 21 de mașini s-au tamponat ușor pe drumul național 15, între localitatea Luduș și localitatea Ungheni. O persoană a fost rănită ușor, dar a refuzat transportul la spital, a declarat Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic.

O altă persoană a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Traficul a fost blocat în totalitate pe Drumul Național 15, dar a fost deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru mașinile care circulau pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru mașinile care circulau în sensul spre localitatea Luduș, a mai declarat Alexandru Andronache.

Recomandăm și: Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini implicate, 17 răniți. FOTO&VIDEO | UPDATE

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, șoferilor li se recomandă să circule într-un mod prudent, să păstreze o distanță regulamentară între mașini, dar și să se asigure în momentul în care vor să schimbe direcția de deplasare.

Nu, nu la București, ci undeva în Mureș

„În cursul acestei dimineți, în localitatea Sânpaul, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină pentru o tamponare ușoară între aproximativ 20 de autoturisme.”, acestea au fost primele date despre carambol oferite de Daniel Petru, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Recomandăm și: Carambol strașnic în București. O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini | FOTO

Persoana care a suferit atacul de panică a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Luni dimineață, între orele 05:00 și 06:00, reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov declară că s-a acționat cu sare în această zonă, conform Agerpres.

Cookies