ARHIVA B365

NIVEL RECORD de locuinţe construite în 2015 în regiunea Bucureşti-Ilfov

Anul trecut a fost cel mai bun pentru construcţia de locuinţe în regiunea Bucureşti – Ilfov, fiind finalizate peste 11.000 de case şi apartamente, un nivel record pentru ultimii zece ani, potrivit Mediafax.

Astfel, se remarcă o creştere şi în ceea ce priveşte rezultatele pe ţară, deşi mai este încă mult până când construcţia de locuinţe la nivel naţional va putea egala rezultatele din 2008-2009.  

Rezultatul din 2015 vine în urma unui an 2014 foarte bun comparativ cu 2008, astfel că, după ce a fost dat semnalul revenirii, 2015 a venit cu o depăşire. Cu siguranţă, va exista o creştere şi în 2016„, spune Gabriel Voicu, director New Homes în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Tendinţa din Bucureşti are ecou şi în alte oraşe alte ţării.

O creştere asemănătoare este vizibilă în toate zonele ţării, de la Constanţa la Timişoara. Motivul este că, pe o perioadă destul de lungă, a avut loc o stabilizare a preţurilor, iar oamenii au prins încredere„, precizează Voicu.

Creşteri semnificative pe regiuni se mai observă în zona centrală şi de nord-est, centrul înregistrând o creştere de aproape 28% faţă de anul precedent.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button