200 de puieți de pomi vor fi plantați în cartierul Progresul

de:
10 apr. 2013
0 Afișari
200 de puieți de pomi vor fi plantați în cartierul Progresul

Primăria sectorului 4 are în plan pentru acest an reamenajarea cu tartan a spaţiilor de joacă deja existente.

„Suntem singurul sector al Capitalei care a gândit realizarea unor locuri de joacă, special destinate copiilor cu dizabilităţi locomotorii. Sperăm ca şi în acest an să fim sprijiniţi de oameni care simt să susţină demersul nostru, prin care ne dorim sporirea suprafeţei verzi. În anii precedenţi am beneficiat de material dendrologic, oferit gratuit de cei care au dovedit spirit civic şi respect faţă de mediul înconjurător”, a declarat pentru AGERPRES primarul Cristian Popescu-Piedone.

Un prim proiect în acest sens al primarului pentru anul în curs este plantarea a peste 200 de copaci în zona periferică a sectorului 4, respectiv în cartierul Progresul. Într-o a doua etapă, vor mai fi donaţi alţi 200 de puieţi, care vor fi plantaţi tot în zona periferică, respectiv în cartierul Apărătorii Patriei.

„Mai avem în derulare un alt proiect, prin care ne dorim să stimulăm interesul micuţilor faţă de protejarea mediului, proiect pe care îl implementăm în colaborare cu unităţile de învăţământ din sectorul 4. În sectorul 4, vom sădi pe spaţiile verzi aferente plante perene, tip patru anotimpuri”, a mai spus Piedone.

Cookies