ARHIVA B365

200 de poliţişti vor asigura ordinea la meciurile de fotbal STEAUA-CEAHLĂUL şi RAPID-ASTRA GIURGIU

STEAUA-CEAHLĂUL, RAPID-ASTRA GIURGIU. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadioanelor, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

STEAUA-CEAHLĂUL, RAPID-ASTRA GIURGIU. Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestor evenimente sportive.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

STEAUA-CEAHLĂUL, RAPID-ASTRA GIURGIU. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestărilor sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;â

– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic;

STEAUA-CEAHLĂUL, RAPID-ASTRA GIURGIU. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button