ARHIVA B365

200 de locuri de parcare, la Cocor

Modificările vor uşura accesul în parcarea pe patru nivele a magazinul ce poate fi făcută pe 3 căi de acces: Str. Baratiei din Bd. Corneliu Coposu, Str. Baia de Fier din Str. Sf. Vineri şi Str. Patriei din Bd. Corneliu Coposu, scrie România Liberă.

„Până la acest moment, circulaţia în zonă nu a fost oficial reglementată, iar traficul s-a desfăşurat destul de haotic. Aglomeraţia de maşini pe străzile înguste din centrul vechi creează permanent blocaje, făcând uneori imposibilă deplasarea chiar şi a unei singure maşini pe un sens. Este unul dintre motivele pentru care persoanele care se deplasează cu maşină evită această zonă, chiar dacă prezintă interes pentru ei” a declarat Nina Scarlat, Director General COCOR.

Tariful în parcarea magazinului este de 2 Ron/oră, prima oră fiind oferită gratuit. Clienţii centrului comercial care au card Cocor beneficiază de 60 de zile de parcare gratuită. Orice client al magazinului poate intră în posesia acestui card în bază cumpărăturilor efectuate în magazin.

Firma Cocor se plângea la sfârşitul anului trecut că profiturile sale au fost afectate de faptul că primăria nu a semnalizat cum trebuie intrarea în parcare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button