200 de jandarmi la Ursus Evolution 2012

de:
15 iun. 2012
0 Afișari
200 de jandarmi la Ursus Evolution 2012

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, jandarmii vor fi prezenţi atât în zona desfăşurării festivalului, precum şi pe traseele de sosire şi de plecare ale participanţilor la concerte.

Jandarmii vor fi prezenţi în Piaţa Constituţiei şi în zonele adiacente, între orele 16.00 – 23.00. Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 16.00.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări:

– cei care participă la acest concert să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator (orele de acces, obiectele interzise etc.);

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

– să evite consumul exagerat de băuturi alcoolice;

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Cookies